Επιτέλους έχουμε νέα για τη σειρά του John Wick

Ο Mel Gibson θα βρίσκεται στη σειρά
20 Οκτωβρίου 2021 11:10
Επιτέλους έχουμε νέα για τη σειρά του John Wick

Έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που μάθαμε πως ετοιμάζεται μία prequel τηλεοπτική σειρά στο σύμπαν του John Wick, που έρχεται με την ονομασία “The Continental”. Τώρα, μια νέα είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το Deadline σχετικά με το σόου, που αναφέρει πως ο βραβευμένος με Όσκαρ, Mel Gibson, έχει υπογράψει για να παίξει σε αυτό το project.

Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για το ρόλο του Gibson, μάθαμε ότι θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα ονόματι Cormac. Μάλιστα, το The Continental θα χωριστεί σε τρία μέρη και θα προβληθεί μέσα από το Starz σε μια παραγωγή της Lionsgate και θα πει την ιστορία του νεαρού Winston Scott στη Νέα Υόρκη του 1975.

Έτσι, θα έχει ως κεντρικό θέμα την αλυσίδα ξενοδοχείων για δολοφόνους που βρίσκεται απλωμένη σε ολόκληρο τον κόσμο και πως ο μυστηριώδης κόσμος των δολοφόνων λειτουργεί εκ των έσω σε τακτική βάση.

Ο Winston στις ταινίες του John Wick είναι ο Ian McShane, αλλά δεν έγινε γνωστό αν θα παίξει και στη σειρά. Ο Kevin Beggs της Lionsgate είχε μεταφέρει πως το franchise του John Wick έχει τόσο ενδιαφέρον που θα είναι συναρπαστικό να ξεδιπλωθεί στην τηλεόραση. Αξίζει να αναφερθεί πως το κάθε μέρος της σειράς θα έχει διάρκεια τα 90 λεπτά, ενώ το καθένα κοστίζει περίπου $20 εκατομμύρια.

Ο Derek Kolstad που έχει δουλέψει στα John Wick ως σεναριογράφος θα επιστρέψει στο σόου, αλλά στην παραγωγή αυτή τη φορά, μαζί με τον Chad Stahelski και τον David Leitch, ενώ ακούγεται ότι και ο Keanu Reeves μπορεί να επιστρέψει και αυτός ως παραγωγός.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.