Mindhunter Season 3: Σκηνοθέτης της σειράς ρίχνει το μπαλάκι στον κόσμο για την επιστροφή της στο Netflix

Πώς συνέβη με την επιστροφή του "Lucifer"; Κάπως έτσι
19 Οκτωβρίου 2021 11:36
Mindhunter Season 3: Σκηνοθέτης της σειράς ρίχνει το μπαλάκι στον κόσμο για την επιστροφή της στο Netflix

Μετά το tease του Netflix για το νέο project του David Fincher, οι προσδοκίες έπεσαν στο κενό όταν γνωστοποιήθηκε πως δεν αφορά το Mindhunter. Η ανακοίνωση, τελικά, αφορούσε το "Voir" ένα project του Fincher με ντοκιμαντέρ-video essays σχετικά με το σινεμά. Κίνηση η οποία προκάλεσε απογοητευτικές αντιδράσεις στα social media.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ελπίδα για την επιστροφή της λατρεμένης αστυνομικής noir σειράς και αυτή έρχεται από τον Asif Kapadia, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, που είχε αναλάβει τα πρώτα δύο επεισόδια της 1η σεζόν του Mindhunter. 

Επιστροφή με...λαϊκή απαίτηση

Ουσιαστικά ο Kapadia έδειξε το κοινό, τους fans και τους συνδρομητές του Netflix πως έχουν τη δύναμη εάν το προσπαθήσουν, να καταφέρουν να συμβεί η 3η σεζόν του Mindhunter

"Ο κόσμος σε όλη την υφήλιο πρέπει να γνωστοποιήσει στο Netflx πως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και ζήτηση για την Season 3 του Mindhunter. Εάν κάνετε αρκετό θόρυβο τότε ίσως και να συμβεί." έγραψε στο Twitter του ο σκηνοθέτης. 

Δεν είναι κάτι το τραβηγμένο σαν υπόθεση καθώς το Netflix έχει δείξει τα αντανακλαστικά του πολλές φορές όταν πρόκειται για σειρές που αποδεικνύουν εμπράκτως πως έχουν κοινό. Τρανό παράδειγμα το πώς έσωσε το Lucifer μετά την διακοπή του στο Fox και πώς συνεχίστηκε για άλλες τρεις σεζόν, οι οποίες επανειλημμένα κατέκτησαν τις trending θέσεις του Netflix. 

O Fincher είχε πει την σκληρή αλήθεια

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο σκηνοθέτης των "Mank", "Fight Club" και "The Social Network" τα είχε πει έξω από τα δόντια για την περίπτωση του Mindhunter: 

Κοιτάξτε να δείτε, για την τηλεθέαση που είχε, ήταν ένα ακριβό σόου. Το μιλήσαμε σε φάση "τελείωσε το 'Mank" και δες μετά πώς θα νιώθεις, αλλά ειλικρινά δε νομίζω πως θα μπορώ να το κάνω με λιγότερο budget από ότι έκανα τη 2η σεζόν. Και μετά από κάποιο επίπεδο και μετά πρέπει να είσαι ρεαλιστικός στο ότι τα δολάρια πρέπει να αντιστοιχούν σε ισάριθμα ζευγάρια ματιών. 

Ένα μικρό φως στο τούνελ προέκυψε όταν υπήρξε ρεπορτάζ που υποστήριζε πως γίνονται συζητήσεις μεταξύ Netflix και Fincher για την επιστροφή του Mindhunter, με τον τελευταίο μάλιστα να είναι αισιόδοξος. 

Ίσως τελικά μια δυνατή καμπάνια στα social media και ειδικά το Twitter να είναι αρκετή για να κουνηθεί το χέρι του Netflix.