Σειρά The Last of Us: Πρώτη φορά βλέπουμε από τόσο κοντά τους Joel και Ellie (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε τους Joel και Ellie των Pedro Pascal και Bella Ramsey
18 Οκτωβρίου 2021 20:18
Σειρά The Last of Us: Πρώτη φορά βλέπουμε από τόσο κοντά τους Joel και Ellie (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς του The Last of Us του HBO βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Καναδά για τα γυρίσματα του σόου και με τις κάμερες και τους παπαράτσι να έχουν βγει «παγανιά» κυκλοφόρησε αρκετό νέο backstage υλικό.

Μάλιστα είναι από τις πρώτες φορές που βλέπουμε τους Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Joel και Ellie από τόσο κοντά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο backstage υλικό:

Πρόσφατα μάθαμε πως τελικά η σειρά θα έχει έξι σκηνοθέτες και είναι οι: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και τον Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Όσα γνωρίζουμε για το cast μέχρι τώρα

Ο Pedro Pascal των "The Mandalorian", "Game of Thrones" και "Wonder Woman 1984", η Bella Ramsey του "Game of Thrones" και ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα παίξουν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel. Η νεότερη προσθήκη είναι η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" στο ρόλο της Tess.

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Τα γυρίσματά του αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022.