Η 3η σεζόν του Pennyworth θα παίξει απευθείας στο HBO Max

Ανακοινώθηκε εχθές!
17 Οκτωβρίου 2021 17:35
Η 3η σεζόν του Pennyworth θα παίξει απευθείας στο HBO Max

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού DC FanDome, η DC έκανε γνωστό πως η 3η σεζόν του Pennyworth που έρχεται από την Epix θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το HBO Max. Ο χαρακτήρας της DC με πρωταγωνιστή τον Jack Bannon ως νεαρό Alfred Pennyworth θα συνεχιστεί, αλλά τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά τη 2η σεζόν.

Τα νέα ότι έψαχνε νέο σπίτι η σειρά τα μάθαμε από τον περασμένο Μάιο και πλέον η συμφωνία έκλεισε για την streaming υπηρεσία, HBO Max και θα ακολουθήσει άλλες της DC όπως τα Titans, Doom Patrol, Harley Quinn, Peacemaker, Green Lantern, Strange Adventures, DC Superhero High και Gotham PD.

Η όλη πλοκή εμπνευσμένη από τους αντίστοιχους χαρακτήρες της DC τους οποίους δημιούργησαν οι Bob Kane και Bill Finger, εστιάζει στο παρελθόν του ‘Alfred Pennyworth’, όταν ήταν ακόμη νέος και υπήρξε στρατιώτης της SAS, ενώ αποφάσισε να δημιουργήσει μια εταιρεία φύλαξης συνεργαζόμενος και με τον δισεκατομμυριούχο ‘Thomas Wayne’ (Ben Aldridge) πριν αυτός γίνει ο πατέρας του ‘Bruce’.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης και οι Paloma Faith ως Bet Sykes, Polly Walker ως Peggy Sykes και Jason Flemyng ως Lord Hardwood.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: