Νέο trailer από την 3η και τελευταία σεζόν του Narcos: Mexico

“Στο χάος κρύβονται οι ευκαιρίες”
11 Οκτωβρίου 2021 19:54
Νέο trailer από την 3η και τελευταία σεζόν του Narcos: Mexico

Το Narcos: Mexico φτάνει στο τέλος του με την 3η σεζόν που έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο και τώρα, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο, εκρηκτικό trailer. Πλέον βρισκόμαστε στα ‘90s και τη παγκοσμιοποίηση του καρτέλ και τον πόλεμο που ξεσπά αμέσως μετά την σύλληψη του Felix.

H πλοκή της 3ης σεζόν του Narcos: Mexico σύμφωνα με το Netflix:

Η νέα γενιά των αρχηγών καρτέλ διεκδικεί την εξουσία, οι δημοσιογράφοι αναζητούν την αλήθεια ενώ οι κυβερνητικοί πράκτορες ακροβατούν μεταξύ δικαιοσύνης και διαφθοράς.

Το Narcos Mexico απαρτίζεται από ένα πλούσιο και εξαιρετικό cast όπως είναι οι: Scoot McNairy, Luis Gerardo Méndez, Albert Guerra, Bad Bunny, José María Yázpik, Alfonso Dosal, Mayra, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda και Gorka Lasaosa.

Στη νέα σεζόν, θα έχουμε γυναίκα αφηγήτρια στη σειρά για πρώτη φορά στο πρόσωπο της Luisa Rubino, η οποία υποδύεται μια νεαρή ιδεαλίστρια και φιλόδοξη δημοσιογράφο που έχοντας σκοπό να αποκαλύψει τη διαφθορά γύρω της, τη φέρνει στο επίκεντρο μεγαλύτερων γεγονότων.

Σαν showrunner πλέον αναλαμβάνει ο Carlo Bernard, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Eric Newman, Jose Padilha, Doug Miro, Sodonie Dumas. Ανάμεσα στους σκηνοθέτες της 3ης σεζόν είναι ο Wagner Moura, ναι, ο ίδιος ο "Pablo Escobar" του "Narcos", μαζί με τους Andrés Baiz, Alejandra Márquez Abella, Luis Ortega, Amat Escalante.

Ο 3ος κύκλος του Narcos: Mexico, που αποτελείται από 10 επεισόδια, θα γίνει διαθέσιμος απο τις 5 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.