Dexter "χιόνια και ζαμάνια" κάναμε να σε δούμε! Νέες αφίσες από την 9η σεζόν

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται τον Νοέμβριο στο Showtime
04 Οκτωβρίου 2021 14:50
Dexter "χιόνια και ζαμάνια" κάναμε να σε δούμε! Νέες αφίσες από την 9η σεζόν

Το Showtime ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα της 9ης σεζόν του Dexter, με τη σειρά να έχει πλέον και υπότιτλο “New Blood”. Τα γεγονότα του νέου κεφαλαίου θέλουν να δώσουν ένα καλύτερο φινάλε από το αμφιλεγόμενο της όγδοης σεζόν και πλέον θα δούμε τον χαρακτήρα του Michael C. Hall με νέο όνομα και νέα ζωή.

Φεύγουμε, λοιπόν, από το ηλιόλουστο Miami και η υπόθεση θα μας μεταφέρει στη μικρή πόλη του Iron Lake, στη Νέα Υόρκη, όπου είναι χειμώνας. Γι’ αυτό το λόγο, το Showtime κυκλοφόρησε μία νέες αφίσες για να γιορτάζει τα 15α γενέθλια της σειράς, με τον Dexter να φοράει τα «χειμωνιάτικά του» και μας προετοιμάζει πως ότι κι αν κάνει, ο Σκοτεινός Συνεπιβάτης του είναι πάντα εκεί.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer από το «Νέο Αίμα» και αποκαλύπτει κανονικά πως θα παίξει και η Jennifer Carpenter ως Debra Morgan, την αδερφή του Dexter. Τώρα, το πως και το γιατί θα το μάθουμε τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο επόμενος αντίπαλος του "Dex" θα είναι ο Clancy Brown (Carnivale and Billions), ο οποίος θα υποδυθεί τον Kurt Caldwell, δήμαρχο της Iron Lake. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν επίσης τα εξής νέα πρόσωπα: Jamie Chung, Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Όπως ο Hall επιστρέφει ως Dexter, έτσι και ο αρχικός showrunner, Clyde Phillips, θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στα νέα επεισόδια, των οποίων έξι εξ αυτών θα σκηνοθετήσει ο Marcos Siega.

Πότε θα επιστρέψει ο Dexter;

Η 9η σεζόν του Dexter (Dexter: New Blood) θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου 2021.