Just Beyond: Οι παιδικοί εφιάλτες ζωντανεύουν στη νέα σειρά της Disney (trailer)

Μια ανθολογία βασισμένη στη νουβέλα του R.L. Stine
01 Οκτωβρίου 2021 11:33
Just Beyond: Οι παιδικοί εφιάλτες ζωντανεύουν στη νέα σειρά της Disney (trailer)

Η Disney συνεχίζει ακάθεκτο να εμπλουτίζει την ψηφιακή βιβλιοθήκη του Disney Plus και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του “Just Beyond”. Πρόκειται για ένα σόου φαντασίας με horror στοιχεία που είναι βασισμένο στην κόμικς σειρά βιβλίων του Αμερικανού συγγραφέα, R.L. Stine.

Το Just Beyond θα αποτελείται από οκτώ συνολικά επεισόδια και θα προβληθούν αποκλειστικά από το Disney Plus τον Οκτώβριο, ωστόσο, και τα οκτώ επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα την ίδια ημέρα. Showrunner και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Seth Grahame-Smith (Pride and Prejudice and Zombies, Abraham Lincoln: Vampire Hunter) και στην παραγωγή βρίσκεται και η 20th Century Fox Television.

Οι πληροφορίες για την πλοκή της σειράς είναι ελάχιστες, αλλά οι Disney αναφέρει ότι θα δούμε μάγισσες, εξωγήινους και φαντάσματα σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος φαντασία και φόβο. Μάλιστα στο cast συμμετέχει και ο Henry Thomas του Midnight Mass, καθώς και οι Mckenna Grace (Ghostbusters: Afterlife) και Lexi Underwood (The First Lady).

Το Just Beyond θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.