Book of Boba Fett: Μάθαμε πότε θα κα΄νει πρεμιέρα η νέα Star Wars σειρά

Το spinoff του "Mandalorian" έρχεται να γεμίσει το κενό μέχρι την 3η σεζόν
29 Σεπτεμβρίου 2021 21:43
Book of Boba Fett: Μάθαμε πότε θα κα΄νει πρεμιέρα η νέα Star Wars σειρά

Μετά από καιρό σιωπής στο μέτωπο των live-action Star Wars σειρών, το σύμπαν δείχνει να παίρνει ξανά τα πάνω του και η Lucasfilm επιφύλασσε σχετικές ανακοινώσεις. Το κενό μέχρι την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης 3ης σεζόν του The Mandalorian θα γεμίσει και επίσημα το spinoff σόου του, με τίτλο "The Book of Boba Fett". 

Έγινε γνωστό από τα social media του Disney Plus πως η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Δεκεμβρίου 2021, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές προβλέψεις ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους -έστω και στο παρα πέντε. 

Μαζί κυκλοφόρησε και μια νέα αφίσα από τη σειρά με πρωταγωνιστή τον Temuera Morrison στο ρόλο του Boba Fett, καθώς και η σύνοψή της. Ειδικά αυτή αφήνει υποννοούμενα πως θα δούμε τον υπόκοσμο του Star Wars να ξεδιπλώνεται μέσα από τις περιπέτειες των Boba και Fennec Shand (Ming-Na Wen) και ίσως η γνωστή εγκληματική οργάνωση Crimson Dawn, που έχει για αρχηγό τον Darth Maul να κάνει κάποια εμφάνιση. 

Το The Book of Boba Fett η νέα συγκλονιστική star Wars περιπέτεια, βρίσκετια τον θρυλικό bounty hunter Boba Fett και την μισθοφόρο Fennec Shand να εξερευνούν τον υπόκοσμο του Γαλαξία, κατά την επιστροφή τους στις αχανείς ερήμους του Tatooine, με σκοπό να αποκτήσουν το μερίδιό τους από την περιοχή την οποία κάποτε έλεγχε ο Jabba The Hutt και το συνδικάτο του. 

Book of Boba Fett επίσημη αφίσα

Ανάμεσα στους σκηνοθέτες των επεισοδίων του Boba Fett συγκαταλέγεται ο Robert Rodriguez, ο Dave Filoni και ο Jon Favreau, οι οποίοι εκτελούν επίσης χρέη παραγωγού, μαζί με την Bryce Dallas Howard

Πότε κάνει πρεμιέρα το Book of Boba Fett;

Το The Book of Boba Fett θα προβληθεί στις 29 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Disney Plus.