Freeridge: Το Netflix ετοιμάζει την spin-off σειρά του “On My Block” - Πρώτες πληροφορίες

Έρχεται με νέες ιστορίες και χαρακτήρες
28 Σεπτεμβρίου 2021 11:23
Freeridge: Το Netflix ετοιμάζει την spin-off σειρά του “On My Block” - Πρώτες πληροφορίες

Το Netflix ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μία spin-off σειρά του πετυχημένου “On My Block”, με τίτλο “Freeridge”. Το νέο αυτό σόου θα λαμβάνει χώρα στη γνωστή πόλη και θα ακολουθήσει μια ολοκαίνουργια ιστορία, με νέους χαρακτήρες.

Μάλιστα, η νέα σειρά ετοιμάζεται από τους Lauren lungerich, Eddie Gonzalez, Jeremy Haft, Jamie Uyeshiro και Jamie Dooner, που δούλεψαν στο “On My Block”. Το On My Block γνώρισε μεγάλη επιτυχία στις τρεις πρώτες σεζόν του, ενώ το τέταρτο και τελευταίο κεφάλαιο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Δυστυχώς, όμως, οι πληροφορίες για τη νέα σειρά είναι λιγοστές μέχρι και αυτή τη στιγμή, με την Tracey Pakosta του Netflix να αναφέρει:

Ενώ αυτό το κεφάλαιο (του On My Block) κλείνει τον Οκτώβριο, καθώς φτάνουμε στο τέλος του Λυκείου, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρνουμε ένα ολοκαίνουργιο cast χαρακτήρων και νέων ιστοριών σε αυτό το spin-off. Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που θα πούμε στο Freeridge και είμαστε ευγνώμονες που θα συνεχίσουμε το ταξίδι με τους Lauren lungerich, Eddie Gonzalez, Jeremy Haft, Jamie Uyeshiro και Jamie Dooner.

Η συν-δημιουργός, Lauren Lungerich είπε:

Η συνδημιουργία και η εκτέλεση του On My Block ήταν και θα είναι πάντα στο επίκεντρο της ζωής μου. Είμαι τόσο περήφανη που θα δώσω τη σκυτάλη στους απίστευτούς συνεργάτες μου, Eddie και Jeremy, καθώς και στον ασύγκριτο Jamie Uyeshiro που βρισκόταν στην ομάδα των σεναριογράφων από την πρώτη μέρα. Υπάρχουν πολλές ιστορίες να πούμε για το αγαπημένο μας Freeridge και ανυπομονώ να συνεχίσω να δουλεύω με αυτήν την ταλαντούχα ομάδα.

Για περισσότερα σχετικά με το Freeridge παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.