The Witcher: Γενικότερη επέκταση του σύμπαντος με νέα σεζόν, ταινία και σειρά

Το ότι θα έβγαινε 3η σεζόν το περιμέναμε
27 Σεπτεμβρίου 2021 22:17
The Witcher: Γενικότερη επέκταση του σύμπαντος με νέα σεζόν, ταινία και σειρά

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις του TUDUM Event του Netflix και στα ψιλά γράμματα μάθαμε πως το The Witcher πήρε το "πράσινο φως" για μια ακόμη σεζόν. Σαφώς και η είδηση είναι πιο αναμενόμενη και από την δύση του ηλίου ωστόσο μαζί του έφερε και μια πλειάδα ανακοινώσεων που αφορούν τη γενικότερη επέκταση του σύμπαντος του Andrzej Sapkowski στον streaming κολοσσό. 

Πέραν της 3ης σεζόν του The Witcher, πήραμε μια ματιά στο The Witcher: Blood Origin, την prequel live-action μίνι σειρά που πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων η Michelle Yeoh. Σε αυτή βλέπουμε το cast και τον showrunner Declan DeBarra στο καθιερωμένο table read του πρώτου επεισοδίου, ενώ κάνει και μια βόλτα στο πανάκριβο πλατό του σόου. 

Μαζί με αυτά έγινε γνωστό πως στα σκαριά βρίσκεται μια δεύτερη The Witcher anime ταινία αλλά και μια παιδική σειρά για όλη την οικογένεια εντός του σύμπαντος του Witcher. 

 

Τα trailers της 2ης σεζόν του The Witcher μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ, πριν την επίσημη πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.