The Queen's Gambit: Ξεχάστε το ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν λέει ο σκηνοθέτης της

Το ξεκαθάρισε σε νέα του συνέντευξη
24 Σεπτεμβρίου 2021 08:31
The Queen's Gambit: Ξεχάστε το ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν λέει ο σκηνοθέτης της

Είναι η πιο επιτυχημένη και με τις περισσότερες προβολές μίνι σειρά στην ιστορία του Netflix και πρόσφατα σάρωσε στα βραβεία Emmy με 7 νίκες. Ο λόγος για το The Queen's Gambit με την Anya Taylor-Joy στο ρόλο της σκακιστικής αυθεντίας Beth Harmon, για την οποία ο showrunner και σκηνοθέτης της Scott Frank αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν. 

Μιλώντας στο Deadline και για ακόμη μια φορά είπε "συγγνώμη εάν απογοητεύει κάποιον" αλλά πιστεύει πως την ιστορία που έχουν να πουν την είπαν. Ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει 2η σεζόν:

Λυπάμαι και σιχαίνομαι που σας το χαλάω αλλά όχι. Νομίζω ότι την ιστορία που ήταν να πούμε την είπαμε. Ας το θέσω κι αλλιώς, τρομάζω στο ενδεχόμενο του να διηγηθούμε περισσότερα, διότι θα χαλούσε όλα όσα έχουμε ήδη διηγηθεί. 

Αν και παρά τις δηλώσεις του Frank, η Taylor-Joy έχει εκφράσει δημόσια πως θα επέστρεφε για μια 2η σεζόν εφόσον της δινόταν η ευκαιρία. 

Βέβαια δεν είναι όλοι τρελαμένοι και fan του "Γκαμπί της Βασίλισσας" αφού η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι, Nona Gaprindashvili, έστειλε αγωγή στο Netflix για έναν διάλογο του τελευταίου επεισοδίου, που ισχυρίζεται ότι την δυσφημεί.