Θυμάστε το εξαιρετικό Let the Right One In; Έρχεται τηλεοπτική σειρά από το Showtime

Ανακοινώθηκε και επίσημα!
23 Σεπτεμβρίου 2021 11:27
Θυμάστε το εξαιρετικό Let the Right One In; Έρχεται τηλεοπτική σειρά από το Showtime

Θυμάστε το Let the Right One In (Låt den rätte komma in) τη σουηδική ταινία του 2008 που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο; Όπως όλα δείχνουν, η νουβέλα του John Ajvide Lindqvist άρεσε πολύ στο Showtime και αποφάσισε και επίσημα να τη φέρνει στο προσκήνιο ως τηλεοπτική σειρά. 

Μάλιστα, εκτός από την ταινία του 2008, είδαμε και ένα αμερικάνικο remake με ονομασία “Let Me In” λίγα χρόνια αργότερα, που όμως, δεν γνώρισε την επιτυχία του αρχικού φιλμ. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, το Showtime έκανε παραγγελία τον πιλότο της σειράς και μάθαμε ότι ο Demián Bichir που είδαμε πρόσφατα στο “The Nun” θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα, είχαμε ακούει ξανά στο παρελθόν ότι κάτι ετοιμάζεται με τον Bichir.

Η σειρά όπως μεταφέρει το Bloody Disgusting θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και μεταξύ άλλων θα παίξουν και οι Anika Noni Rose, Grace Gummer, Madison Taylor Baez, Kevin Carroll, Ian Foreman και Jacob Buster. Τα ηνία του σόου θα αναλάβει ο Andrew Hinderaker (Away) με τον Seith Mann του Homeland να βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα.

Η σειρά θα επικεντρώνεται στον Mark και την κόρη του την Eleanor, των οποίων η ζωή άλλαξε ραγδαία πριν δέκα χρόνια, όταν εκείνη μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ. Κλεισμένη πλέον στα 12 της, βγαίνει στον έξω κόσμο μόνο τη νύχτα, ενώ ο πατέρας της κάνει ό,τι μπορεί για να της δώσει ανθρώπινο αίμα για να μείνει ζωντανή.

Την παραγωγή έχει αναλάβει το Tomorrow Studios που προσπαθεί εδώ και καιρό να βγάλει το Let the Right One In σε σειρά, ενώ προηγουμένως την ήθελαν και τα A7E και TNT.