The Last of Us Σειρά: Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Neil Druckmann, δημιουργός του παιχνιδιού

Ακόμη μια θετική είδηση για την σειρά του HBO
20 Σεπτεμβρίου 2021 15:07
The Last of Us Σειρά: Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Neil Druckmann, δημιουργός του παιχνιδιού

Μια ακόμη ευχάριστη είδηση έρχεται από την παραγωγή της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς του The Last of Us του HBO, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη αυτόν τον καιρό τα γυρίσματά της. Το συνεργείο των σκηνοθετών θα συμπληρώσει δυναμικά ο Neil Druckmann, δημιουργός του σύμπαντος και του παιχνιδιού The Last of Us, ο οποίος μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως γράφει το σενάριο και έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού, μαζί με τον showrunner, Craig Mazin του "Chernobyl". 

Την ανακάλυψη έκανε στο Twitter ένας fan-made λογαριασμός της σειράς, καθώς η καταχώρηση του σόου στο site του Directors Guild of Canada ενημερώθηκε. Πλέον περιλαμβάνει τον -επίσης- πρόεδρο της Naughty Dog ως έναν εκ των σκηνοθετών της πρώτης σεζόν του The Last of Us. 

Ήδη γνωρίζαμε πως τον πιλότο σκηνοθετεί ο Kantemir Balagov (Beanpole), του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

Από δύο επεισόδια θα αναλάβουν επίσης οι: Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida) και Ali Abbasi (Border), ενώ η νεότερη προσθήκη είναι ο Peter Hoar, του οποίου το ρεζουμέ στο IMDb περιλαμβάνει τα "Marvel's Daredevil", The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon και The Last Kingdom.

Σύμφωνα με την ίδια σελίδα και ο Craig Mazin λέγεται ότι θα σκηνοθετήσει κάποιο επεισόδιο, επομένως ο καθένας θα αναλάβει από ένα από τα συνολικά 6 επεισόδια του 1ου κύκλου

Το μέχρι στιγμής cast

Ο Pedro Pascal των "The Mandalorian", "Game of Thrones" και "Wonder Woman 1984", η Bella Ramsey του "Game of Thrones" και ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα παίξουν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel. Η νεότερη προσθήκη είναι η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" στο ρόλο της Tess. 

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Τα γυρίσματά του αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022