Η 3η σεζόν του Sex Education είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix (BINTEO)

Οι φουρτούνες για τον Otis συνεχίζονται…
17 Σεπτεμβρίου 2021 10:16
Η 3η σεζόν του Sex Education είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix (BINTEO)

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο trailer από την 3η σεζόν του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή), η οποία μάλιστα μόλις έγινε διαθέσιμη πριν λίγη ώρα. Ναι, καλά διαβάσατε, η αναμονή τελείωσε και πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε τις νέες περιπέτειες των μαθητών του Moordale.

Η 3η σεζόν αποτελείται από οκτώ ολοκαίνουργια επεισόδια και δείχνει τους λατρεμένους χαρακτήρες σε ένα εντελώς αλλαγμένο Moordale, καθώς η σχολική χρονιά ξεκινάει με τη νέα διευθύντρια του σχολείου, την Hope, που την υποδύεται η Jemima Kirke. Φυσικά, όμως, θα δούμε ξανά τον Otis και τις νέες φουρτούνες που θα έρθουν στη ζωή του, καθώς μέσα σ’ όλα η μητέρα του η Jean περιμένει μωρό, ενώ από την άλλη οι Eric και Adam είναι πλέον και επίσημα μαζί ζευγάρι

Στις νέες προσθήκες του cast θα συναντήσουμε τον Jason Isaacs ως Peter Groff, τον άκρως επιτυχημένο και αλαζόνα αδερφό του πρώην διευθυντή κ. Groff. Την Dua Saleh στο υποκριτικό ντεμπούτο της ως Cal και τη νέα μαθήτρια του Moordale, και την Indra Ove στο ρόλο της ανάδοχης μητέρας της Elsie.

Σαφώς και επιστρέφει το ήδη υπάρχον και μεγάλο cast με τους: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar, Jim Howick.

Μάλιστα, για να γιορτάσει το Netflix τη μεγάλη πρεμιέρα της 3ης σεζόν ανέβασε και μία φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο 3ος κύκλος του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή) είναι από τώρα διαθέσιμος στο Netflix. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.