Dexter: New Blood | Αυτά είναι τα 4 επεισόδια που πρέπει να δείτε πριν την 9η σεζόν

Όπως τα προτείνει ο ίδιος ο "Dex", Michael C. Hall
13 Σεπτεμβρίου 2021 11:59
Dexter: New Blood | Αυτά είναι τα 4 επεισόδια που πρέπει να δείτε πριν την 9η σεζόν

Είναι επίσημο εδώ και καιρό ότι ο αγαπητός Dexter Morgan θα επιστρέψει στη μικρή μας οθόνη μέσα από τη «συχνότητα» του Showtime με την 9η σεζόν, που ζητούσαν οι fans εδώ και καιρό. Το νέο κεφάλαιο του “Dexter” θα ονομάζεται Dexter: New Blood και φέρνει νέο αίμα για εκείνον και τον διψασμένο -όπως φαίνεται- Σκοτεινό Συνεπιβάτη του.

Τώρα, ο Michael C. Hall, μέσα από το EW, μίλησε για το σόου και τα αγαπημένα του επεισόδια από τα 96 που έχει συνολικά η σειρά και μεταφέρει ποια από αυτά θα πρέπει να παρακολουθήσετε ξανά, πριν το Dexter: New Blood.

Ποια είναι τα επεισόδια που πρέπει να δείτε;

Dexter – Σεζόν 1 – Επεισόδιο 1

Όταν διάβασα το σενάριο για το πρώτο επεισόδιο, η πρώτη μου σκέψη ήταν "ουάου" θα πιάσει αυτό; Μία τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή έναν δολοφόνο; Όταν έλεγα στους γύρω μου τι ήταν το Dexter μου έλεγαν "καλή τύχη με αυτό". Το ότι τελικά ήταν τόσο δημοφιλές ήταν λίγο έκπληξη. Σκέφτηκα ότι ίσως το σόου απευθυνόταν σε εξειδικευμένο κοινό. Έτσι, μου επέτρεψε να συνεχίσω να δουλεύω και να λέω ιστορίες που ένιωθα ότι άξιζαν.

Seeing Red – Σεζόν 1 – Επεισόδιο 10

Ο Dexter ανακαλύπτει τις ρίζες του και αν μη τι άλλο, το λατρεύω γιατί έπρεπε να βουτήξω το κεφάλι μου σε ένα δωμάτιο γεμάτο αίμα

Go Your Own Way – Σεζόν 3 – Επεισόδιο 10

Μου άρεσε πολύ αυτό το επεισόδιο από την 3η σεζόν, όπου ο Dexter και ο Miguel καταλήγουν στην οροφή ενός κτιρίου στο κέντρο του Miami και ο Miguel κάνει αυτή τη…χειρονομία, ενώ παράλληλα την λέει στον Dexter. Πάντα έμενε στο μυαλό μου αυτή η σκηνή.

The Getaway – Σεζόν 4 – Επεισόδιο 12

Δε γίνεται να μην πω το φινάλε της 4ης σεζόν. Αν δεν έχετε δει ακόμη τη σειρά, δε θα πω τίποτα περισσότερο από αυτό. Και πάλι, σας συνιστώ να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια που παραπέμπουν στο 12ο επεισόδιο της 4ης σεζόν. Δείτε τα και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer από το «Νέο Αίμα» και αποκαλύπτει κανονικά πως θα παίξει και η Jennifer Carpenter ως Debra Morgan, την αδερφή του Dexter. Τώρα, το πως και το γιατί θα το μάθουμε τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο επόμενος αντίπαλος του "Dex" θα είναι ο Clancy Brown (Carnivale and Billions), ο οποίος θα υποδυθεί τον Kurt Caldwell, δήμαρχο της Iron Lake. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν επίσης τα εξής νέα πρόσωπα: Jamie Chung, Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Όπως ο Hall επιστρέφει ως Dexter, έτσι και ο αρχικός showrunner, Clyde Phillips, θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στα νέα επεισόδια, των οποίων έξι εξ αυτών θα σκηνοθετήσει ο Marcos Siega.

Dexter: New Blood | Στο νέο trailer o Σκοτεινός Συνεπιβάτης επιστρέφει και διψάει για αίμα

Πότε θα επιστρέψει ο Dexter;

Η 9η σεζόν του Dexter (Dexter: New Blood) θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου 2021.