Rick and Morty: Η live-action βερσιόν του υπάρχει και είναι τέρμα "cult" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επικό promo για τη 5η σεζόν με τους Christopher Lloyd και Jaeden Martell
06 Σεπτεμβρίου 2021 19:33
Rick and Morty: Η live-action βερσιόν του υπάρχει και είναι τέρμα "cult" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ύστερα από ένα μήνα διακοπών το Rick and Morty επέστρεψε χθες στις οθόνες μας -στην Ελλάδα μέσω του Netflix- για το μεγάλο διπλό φινάλε μιας ώρας της 5ης σεζόν. Ωστόσο όλες αυτές τις μέρες και ακόμα και μετά την προβολή του φινάλε, το Adult Swim έκανε ίσως το καλύτερο δυνατό προμοτάρισμα, καθώς για πρώτη φορά μας έδειξε πώς θα ήταν μια live-action βερσιόν του Rick & Morty!

Και μάλιστα βγαλμένη από τα ονειρεμένα castings του internet και των social media καθώς ο εμβληματικός Christopher Lloyd, γνωστός ως Doc Brown των Back To The Future, υποδύεται τον Rick και ο Jaeden Martell του "It" τον Morty. Όπως καταλαβαίνετε σε αυτό το σύμπαν δεν μπορούμε να έχουμε καλύτερο casting. 

Άλλωστε, για όσους δε γνωρίζουν, τα γεννοφάσκια του Rick & Morty προέρχονται από ένα short film παρωδία του Back to the Future που δημιούργησε ο Justin Roiland και χρηματοδότησε ο Dan Harmon. 

Τα live-action trailers του Rick & Morty

Συνολικά κυκλοφόρησαν τρία promos με σκηνές που αναπαριστούν το θρυλικό επεισόδιο με τον "Pickle Rick" από την 3η σεζόν. Αρκετοί fans του όμως παραξενεύτηκαν από τις λεζάντες των βίντεο που επέλεξε να τα συνοδεύσει το Adult Swim, υποθέτοντας πως... κάτι μεγαλύτερο κρύβεται πίσω από αυτά. 

Το πρώτο έχει την ένδειξη C-132 που είναι η ονομασία του σύμπαντος που προέρχεται και φαίνεται να είναι πλησίον του C-137 που είναι το βασικό του σόου. Ωστόσο, δεν υφίσταται σύμπαν/πραγματικότητα με την ονομασία "C-1.21" και κάποιοι νομίζουν πως πρόκειται για ένα teaser ανακοίνωσης στις 21 Ιανουαρίου 2022. 

Μήπως ετοιμάζεται στα κρυφά μια live-action σειρά του Rick & Morty; Μήπως θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια σποτάκια με τους ηθοποιούς να αναπαριστούν διάφορες σκηνές από το καρτούν; 'Ισως τότε να κυκλοφορεί μια νέα σεζόν του σόου ή λέτε να ψήνεται κάποια ταινία για τους κινηματογράφους; Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε εάν πράγματι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στα σκαριά.