Το Netflix κοντά στο να αναστήσει μια ακόμα σειρά που η τηλεόραση απέρριψε

Έρχεται το νέο κεφάλαιο στο “Manifest”;
23 Αυγούστου 2021 11:19
Το Netflix κοντά στο να αναστήσει μια ακόμα σειρά που η τηλεόραση απέρριψε

Έγινε γνωστή η είδηση ότι η Warner Bros. TV είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το Netflix, για να φέρει στην υπηρεσία μία σειρά που είχε αγαπηθεί πολύ από το κοινό, αλλά ακυρώθηκε μετά την 3η σεζόν.

Ο λόγος γίνεται για το “Manifest”, που είδαμε το 2018 μέσα από το αμερικανικό δίκτυο “NBC”, που μετά την 3η σεζόν κόπηκε μετά τις πολύ μέτριες κριτικές. Μάλιστα, το Netflix από τις αρχές της χρονιάς είχε εκδηλώσει τον ενδιαφέρον του για τη σειρά, αλλά το deal με την Warner δεν είχε κλείσει τότε.

Το Manifest είναι ένα υπερφυσικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Lon. Στη σειρά είδαμε τους επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης 828 του Montego Air, οι οποίοι επιστρέφουν από μια φαινομενικά κανονική πτήση από την Τζαμάικα στη Νέα Υόρκη και διαπιστώνουν ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια και όλοι οι επιβαίνοντες θεωρούνται νεκροί.

Όπως μεταφέρει το Deadline, η μεγάλη αυτή συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να κλείσει πλέον και θα δούμε την 4η σεζόν αποκλειστικά στο Netflix, ενώ ακούγεται πως ο streaming «γίγαντας» έχει μιλήσει ήδη με τους ηθοποιούς και τους συγγραφείς της σειράς για την επιστροφή τους.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.