Dexter: Ο "σκοτεινός συνεπιβάτης" του Dexter Morgan επιστρέφει (ΕΙΚΟΝΑ)

Τον Νοέμβριο η πρεμιέρα της σειράς
16 Αυγούστου 2021 19:32
Dexter: Ο "σκοτεινός συνεπιβάτης" του Dexter Morgan επιστρέφει (ΕΙΚΟΝΑ)

Ύστερα από το πρώτο trailer για την 9η σεζόν του Dexter, το Showtime συνεχίζει να προμοτάρει πυρετωδώς το «νέο αίμα» και αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία ολοκαίνουργια εικόνα από τον "Dex" του Michael C. Hall.

Συγκεκριμένα, στη νέα εικόνα της σειράς βλέπουμε τον Dexter Morgan σε έναν καθρέπτη έτοιμο για το επόμενο βήμα του και δείχνει ξεκάθαρα ότι ο «σκοτεινός συνεπιβάτης» δεν έχει σβήσει μέσα του και πρόκειται να επιστρέψει για τα καλά.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Ο επόμενος αντίπαλος του "Dext" θα είναι ο Clancy Brown (Carnivale and Billions), ο οποίος θα υποδυθεί τον Kurt Caldwell, δήμαρχο της Iron Lake. ο Clancy Brown. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν επίσης τα εξής νέα πρόσωπα: Jamie Chung, Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Όπως ο Hall επιστρέφει ως Dexter, έτσι και ο αρχικός showrunner, Clyde Phillips, θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στα νέα επεισόδια, των οποίων έξι εξ αυτών θα σκηνοθετήσει ο Marcos Siega.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Dexter: New Blood;

Η 9η σεζόν του Dexter θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου.