Σειρά Lord of the Rings: O Frodo αντέδρασε λακωνικά στη μεταφορά των γυρισμάτων στην Αγγλία

Δεν του άρεσε και τόσο…
16 Αυγούστου 2021 19:04
Σειρά Lord of the Rings: O Frodo αντέδρασε λακωνικά στη μεταφορά των γυρισμάτων στην Αγγλία

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η παραγωγή της σειράς του Lord of the Rings, φεύγει από τη Νέα Ζηλανδία, για να γυρίσει τη 2η σεζόν στην Αγγλία. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά και του Hobbit, γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νέα Ζηλανδία.

Το ότι θα πάει για τη 2η σεζόν στην Αγγλία,  για πρώτη φορά, σημαίνει ότι θα δούμε ένα ελαφρώς(;) διαφορετικό setting, όσον αφορά τη 2η σεζόν. Η πρώτη σεζόν του σόου της Amazon γυρίστηκε κανονικά στη Νέα Ζηλανδία.

Η είδηση αυτή, βέβαια, έφτασε και στα αυτιά του Frodo ή αλλιώς Elijah Wood, ο οποίος είπε να σχολιάσει αυτά τα νέα με ένα απλό…emoji. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η ιδέα της Amazon για τη νέα τοποθεσία δεν του άρεσε και σχολίασε με ένα “Facepalm”.

Δείτε το tweet του παρακάτω:

Η πλοκή του prequel θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα Hobbit και LOTR

"Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τις ηρωικές ιστορίες της μυθικής Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Το επικό δράμα θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των The Hobbit και The Lord of The Rings και θα μεταφέρει τους θεατές σε μια εποχή όπου σφυρηλατίστηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν στην εξουσία και διαλύθηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια κλωστή και ένας από τους μεγαλύτερους κακούς που έβγαλε η πένα του Tolkien απειλούσε να σκεπάσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικά ειρηνική, η σειρά θα ακολουθήσει ένα ανσάμπλ χαρακτήρων, τόσο γνώριμων όσο και καινούργιων καθώς θα αντιμετωπίσουν την επάνοδο του κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα επιβλητικά δάση της πρωτεύουσας των elves το Lindon, μέχρι το νησί της Numenor και τα πέρατα του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρας θα αφήσουν ανεξίτηλα γραμμένες τις ιστορίες τους για πολλές γενεές."

To ανσάμπλ cast του σόου απαρτίζουν οι: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Η 1η σεζόν του The Lord of The Rings αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, με κάθε νέο επεισόδιο της σειράς να κυκλοφορεί εβδομαδιαία.