Chucky: Η “Κούκλα του Σατανά” επιστρέφει και έχει άγριες διαθέσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται πιο μοντέρνα αλλά και με 90s vibes
16 Αυγούστου 2021 12:01
Chucky: Η “Κούκλα του Σατανά” επιστρέφει και έχει άγριες διαθέσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο teaser, καθώς και η αφίσα για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά “Chucky”, που επιστρέφει το δημοφιλές franchise “Κούκλα του Σατανά” και πάλι στις οθόνες μας. Το σόου υπόσχεται να φέρει μια πιο μοντέρνα εκδοχή στο σύμπαν, αλλά με έντονο ‘90s άρωμα για τους «παλιούς».

Στο νέο teaser βίντεο βλέπουμε την κούκλα να μιλάει και να έχει άγριες διαθέσεις με φωνή φυσικά του Brad Dourif, που μας προετοιμάζει για όλα αυτά που θα συμβούν στο σόου. Μάλιστα, δημοσιεύτηκε και η νέα αφίσα που έχει vibes και από παλιές βιντεοκασέτες.

Πώς θα συνδέεται όμως με το υπόλοιπο σύμπαν;

Η σειρά που αναπτύσσεται από τον δημιουργό της, Don Mancini, θα αποτελέσει και sequel του "Cult of Chucky" του 2017 και prequel στην φημολογούμενη υπό ανάπτυξη 8η ταινία. Ουσιαστικά, με το σόου γίνεται μια στροφή στις ρίζες του franchise και συγκεκριμένα στο ύφος του "H Κούκλα του Σατανά 2", ενώ θα εστιάσει και σε νεαρότερης ηλικίας χαρακτήρες.

Μάλιστα, θέλησαν να φτιάξουν το νέο "Chucky" όσο πιο κοντά γινόταν στο στυλ της sequel ταινίας του 1990. Στο cast συναντάμε τους: Brad Dourif ως Chucky και η Jennifer Tilly ως Tiffany, μαζί με τους Fiona Dourif ως Nica Pierce, Alex Vincent ως Andy Barclay, Christine Elise ως Kyle και ο Devon Sawa σε άγνωστο ρόλο.

To Chucky θα κάνει πρεμιέρα στο USA και το Syfy στις 12 Οκτωβρίου 2021.