American Horror Story: Το trailer για τη 10η σεζόν τα έχει σχεδόν όλα

Έρχεται το 1ο part από το Red Tide
15 Αυγούστου 2021 18:20
American Horror Story: Το trailer για τη 10η σεζόν τα έχει σχεδόν όλα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για το American Horror Story, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες σας προς τα τέλη του Αυγούστου. Ο Ryan Murphy έχει καταπιαστεί με ένα σωρό τηλεοπτικά και κινηματογραφικά projects, ενώ και η πανδημία μείωσε θέλοντας και μη τους ρυθμούς της εν λόγω σειράς. Τώρα, όμως, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο trailer και τα έχει σχεδόν όλα.

Αρχικά, η 10η σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη με το πρώτο να φτάνει σε λίγες ημέρες μέσα από το FX και το Hulu και πρόκειται να τα έχει κυριολεκτικά όλα. Μάθαμε λοιπόν, ότι η νέα σεζόν θα έχει εξωγήινους, βαμπίρ μέχρι και… θαλάσσια τέρατα, χωρίς να έχει γίνει ακόμη επίσημο για το τελευταίο. Αξίζει να αναφερθεί ότι το πρώτο part ονομάζεται “Red Tide” και το δεύτερο “Death Valley”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το FX έχει δώσει το πράσινο φως ώστε να γίνει μια από πιο μακροβιότερες σειρές του και εξασφάλισε την παραμονή του στον αέρα για τρεις σεζόν ακόμη, καθώς θα φτάσει τις 13 σεζόν συνολικά.

Teaser αφίσα για τη 10η σεζόν του American Horror Story - Ποιό θα είναι το setting του;

Η δέκατη σεζόν του American Horror Story θα καταφθάσει στις 25 Αυγούστου μέσα από δίκτυο του FX. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.