Alien: Μην περιμένετε τη σειρά του FX πριν το 2023

Έχει δουλειά ακόμη…
14 Αυγούστου 2021 12:29
Alien: Μην περιμένετε τη σειρά του FX πριν το 2023

Ο πρόεδρος του FX, John Landgraf, έδωσε στο φως της δημοσιότητας μερικές πληροφορίες σχετικά με τη σειρά του Alien, που γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι βρίσκεται στα σκαριά. Αρχικά, δημιουργός του σόου θα είναι ο Noah Hawley των Fargo και Legion και όπως όλα δείχνουν, μην περιμένετε τη σειρά πριν το 2023.

Κατά τη διάρκεια του FX TCA, ο Landgraf μίλησε για το όραμα του Hawley, ο οποίος θα πάρει το franchise και θα αναδείξει πράγματα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν, μιας και το σύμπαν είναι τεράστιο και όλο μεγαλώνει.

Νομίζω ότι ήταν πολύ συνειδητό το γεγονός ότι υπάρχει ένα κινηματογραφικό σύμπαν και ότι ενώ έχει κάποια ευελιξία, η αισθητική που καθιερώθηκε από τον Ridley Scott και συνεχίστηκε από τον James Cameron είναι μέρος αυτού του σύμπαντος.

Παρόλο που ο Ridley Scott επέστρεψε στο σύμπαν με το Prometheus το 2012 και με το Alien: Covenant το 2017, στη σειρά του FX θα βρίσκεται μόνο ως παραγωγός, αλλά όπως επισημαίνει ο Landgraf, ο Noah έχει κάποιες καταπληκτικές ιδέες και πρόκειται να παρουσιάσει πρωτότυπα και μοναδικά πράγματα.

Θέλει πολύ χρόνο. Ο Noah έχει την υποστήριξη του Scott, αλλά μιλάμε για το σχεδιασμό και την κατασκευή πολλών πραγμάτων στα πλατό με τα διαφορετικά sets. Ο κόσμος του θα είναι μεγάλος. Στην πραγματικότητα δουλεύουμε πολύ και με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι αισιόδοξος ότι η σειρά μπορεί κάλλιστα να ξεκινήσει το 2023, αλλά θέλουμε να το κάνουμε σωστά.

Για το που θα μας μεταφέρει τελικά η σειρά και τη νέα ιστορία που θέλει να μας πει θα την μάθουμε μελλοντικά όταν κυκλοφορήσει. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.