Μετά από πολλές καθυστερήσεις, τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του “Barry” μόλις ξεκίνησαν

Δείτε φωτό από τα γυρίσματα της σειράς
11 Αυγούστου 2021 09:18
Μετά από πολλές καθυστερήσεις, τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του “Barry” μόλις ξεκίνησαν

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν οι δύο πρώτες σεζόν, το HBO έχει ανανεώσει για 3ο κεφάλαιο το Barry εδώ και αρκετό καιρό, όμως λόγω των συνθηκών με την πανδημία, η σειρά άργησε αρκετά για να μπει στα πλατό.

Τώρα, μετά τις πολλές καθυστερήσεις, μάθαμε ότι τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν μόλις ξεκίνησαν με τους Bill Hader και Henry Winkler να δηλώνουν έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Έτσι, ο Hader είναι πλέον πανέτοιμος να ξανά φορέσει τα ρούχα του δολοφόνου, παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή που θα ακολουθήσει το νέο κεφάλαιο.

Ο Hader, που αποτελεί συνδημιουργός του σόου μαζί με τον Alec Berg, απέσπασε μάλιστα το βραβείο Emmy Α' Ανδρικού ρόλου σε Κωμική σειρά, ενώ ο συμπρωταγωνιστής του, Henry Winkler, κέρδισε το Β' Ανδρικού ρόλου.

Η παραγωγή της 3ης σεζόν του Barry ήταν μόλις μία βδομάδα πριν ξεκινήσει πέρυσι, αλλά λόγω της πανδημίας όλα πήγαν πίσω. Η 2η σεζόν προβλήθηκε στο HBO τον Μάρτιο του 2019, ενώ το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν προβλήθηκε λίγο μετά το φινάλε του Game of Thrones.

Tags: