Σειρά The Last of Us: Ρίξτε μια ματιά στα σκηνικά της υπερπαραγωγής του HBO (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το διαμάντι της Naughty Dog παίρνει χολιγουντιανά σάρκα και οστά
08 Αυγούστου 2021 20:49
Σειρά The Last of Us: Ρίξτε μια ματιά στα σκηνικά της υπερπαραγωγής του HBO (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αναμφίβολα η σειρά του The Last of Us δια χειρός του HBO αποτελεί ένα από τα πολυαναμενόμενα τηλεοπτικά γεγονότα στο άμεσο μέλλον, μιας και το αριστουργηματικό βιντεοπαιχνίδι της Naughty Dog θα μεταφερθεί σε live-action μορφή -όχι πως τα γραφικά του δεν ήταν ήδη αρκετά για ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Από τις αρχές Ιουλίου έχουν αρχίσει τα γυρίσματα του σόου και συνεχίζονται κανονικά, μόνο που τώρα πήραμε μια νέα ματιά από την υπερπαραγωγή του HBO και τα πλατό της

Τώρα, οι νέες φωτογραφίες από τον λογαριασμό "The Last of Us News" στο Twitter αποκαλύπτουν τα πλατό που έχουν στηθεί στο Κάλγκαρι του Καναδά και ζωγραφίζουν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο του, ακριβώς όπως τον είδαμε στο ομώνυμο videogame. 

Δείτε τις εικόνες από το πλατό της σειράς

Το μέχρι στιγμής cast

Ο Pedro Pascal των "The Mandalorian", "Game of Thrones" και "Wonder Woman 1984", η Bella Ramsey του "Game of Thrones" και ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα παίξουν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel. Η νεότερη προσθήκη είναι η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" στο ρόλο της Tess. 

Θα είναι ακριβότερη παραγωγή από το Game of Thrones!

Σε νέα συνέντευξη του Craig Mazin (Chernobyl), επίσης δημιουργού και co-showrunner, στο podcast του Scriptnotes αποκάλυψε πως η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Δεν διευκρίνισε μέχρι ποιο σημείο του πρώτου παιχνιδιού αναμένεται να καλύψει όμως. Επίσης, χρέη showrunner, παραγωγού και σεναριογράφου ανέλαβε ο Neil Druckmann, δημιουργός του σύμπαντος και του παιχνιδιού. 

Επίσης, έκανε γνωστό πως έχουν γραφτεί ήδη τα σενάρια των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων, ενώ αποκάλυψε κιόλας πως συνολικά θα υπάρξουν πέντε σκηνοθέτες σε αυτά τα 10 επεισόδια. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία του πρώτο επεισοδίου αναλαμβάνει ο Kantemir Balagov του "Beanpole", ενώ τα υπόλοιπα αναλαμβάνουν οι Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida) και Ali Abbasi (Border). 

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Τα γυρίσματά του αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022