Cobra Kai 4η σεζόν: Μάθαμε πότε επιστρέφουν οι θρύλοι του καράτε με ένα πρώτο trailer

Το All Valley Tournament ανοίγει τις πύλες του τον Δεκέμβριο!
05 Αυγούστου 2021 20:51
Cobra Kai 4η σεζόν: Μάθαμε πότε επιστρέφουν οι θρύλοι του καράτε με ένα πρώτο trailer

Το Netflix εντείνει την προώθηση της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν του Cobra Kai και μετά από το πρώτο teaser που επισημοποίησε με κάθε τρόπο τον ερχομό του "Terry Silver" από το Karate Kid 3, τώρα κυκλοφόρησε ένα πρώτο trailer. Σε αυτό όλοι οι μαχητές και θρύλοι του καράτε, παλιοί και ανερχόμενοι, φαντάζουν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα καθώς κρίνεται η τύχη του All Valley Tournament, το οποίο τελικά θα επιστρέψει πιο μάχιμο από ποτέ. 

Ποιες εκπλήξεις όμως αναμένεται να επιφυλάσει το θρυλικό τουρνουά καράτε τώρα που το ban της Cobra Kai έληξε και θα μπορέσει να διαγωνιστεί; Οι μοίρα φαίνεται πως θα φέρει τα dojo των Eagle Fang και Miyagi-Do σε σύγκρουση. Τα υπόλοιπα θα το μάθουμε σε μερικούς μήνες. 

Μάθαμε πότε έρχεται η 4η σεζόν!

Φυσικά, το κυριότερο πέρα από μερικά νέα πλάνα που περνάνε αστραπιαία, είναι πως μάθαμε ότι η 4η σεζόν του Cobra Kai ή Cobra Kai IV όπως το στυλιζάρει το Netflix, θα έρθει στις οθόνες μας τον Δεκέμβριο του 2021. Επίσης έγινε γνωστό πως το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν θα ονομάζεται "Let's Begin" και θα είναι σε σενάριο των Josh HealdJon Hurwitz και Hayden Schlossberg.

Στο cast του Cobra Kai συμμετέχουν οι: Ralph Macchio (Daniel LaRusso), William Zabka (Johnny Lawrence), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Tanner Buchanan (Robby Keene), Jacob Bertrand (Hawk), Martin Cove (John Kreese), Peyton List (Tory Schwarber), and Vanessa Rubio (Carmen Diaz). Οι Dallas Dupree Young και Oona O'Brien αποτελούν τις νέες προσθήκες αυτής της σεζόν μαζί με τον Thomas Ian Griffith που επιστρέφει στο ρόλο του αδίστακτου Terry Silver, ενός εκ των βασικών κακών του The Karate Kid Part III.

Δείτε το πρώτο trailer του Cobra Kai IV παρακάτω

Η 4η σεζόν του Cobra Kai αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο αποκλειστικά στο Netflix.