Truth Be Told: Η 2η σεζόν πλησιάζει και αυτό είναι το επίσημο trailer

Η σειρά του Apple TV Plus κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη του Αυγούστου
04 Αυγούστου 2021 11:01
Truth Be Told: Η 2η σεζόν πλησιάζει και αυτό είναι το επίσημο trailer

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη 2η σεζόν του Truth Be Told που αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του μέσα στον Αύγουστο, αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Apple TV+. Το δραματικό σόου επιστρέφει με δέκα ολοκαίνουργια επεισόδια και «κλείνει το μάτι» στους πραγματικούς fans του μυστηρίου, για άλλη μια φορά.

Στην πρώτη σεζόν είδαμε την ιστορία της podcaster, Poppy Parnell που την υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Octavia Spencer, η οποία βοήθησε στη διερεύνηση της υπόθεσης ενός δολοφόνου, μαζί με την Kate Hudson.

Και στη νέα σεζόν, η Spencer θα συνεχίσει ως Poppy Parnell, μια ερευνήτρια και δημοσιογράφος που εξετάζει σημαντικές υποθέσεις, αλλά και η Micah Keith που την υποδύεται η Hudson. Πλάι τους θα βρίσκονται φυσικά και οι Mekhi Phifer, Michael Beach, Ron Cephas Jones, Tracie Thoms, Haneefah Wood, Tami Roman και Katherine LaNasa. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το cast εμπλουτίστηκε και με τους Christopher Backus, Alona Tal, David Lyons, Andre Royo, Merle Dandridge και Mychala Faith Lee.

Η 2η σεζόν του Truth Be Told αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου αποκλειστικά στο Apple TV Plus. Δείτε το επίσημο βίντεο παρακάτω.