Lord of the Rings: Τέλος τα γυρίσματα της πανάκριβης τηλεοπτικής σειράς της Amazon (ΦΩΤΟ)

Νέα στιγμιότυπα από το πλατό και ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στη Μέση Γη
04 Αυγούστου 2021 08:28
Lord of the Rings: Τέλος τα γυρίσματα της πανάκριβης τηλεοπτικής σειράς της Amazon (ΦΩΤΟ)

Μόλις μια μέρα μετά τη δημοσίευση της πρώτης εικόνας και της ημερομηνίας πρεμιέρας, η τηλεοπτική σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ξεπέρασε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο, που τη φέρνει πιο κοντά στις οθόνες μας. Όπως ανακοινώθηκε από τα social media της σειράς της Amazon, τα γυρίσματα του Lord of the Rings ολοκληρώθηκαν επιτυχώς στη Νέα Ζηλανδία, περνώντας μέσα από την τρικυμία της πανδημίας. 

Φυσικά, η πανάκριβη παραγωγή της Amazon δημοσίευσε και τις ανάλογες φωτογραφίες από το πλατό. Σε αυτές οποίες ευχαριστεί τους σκηνοθέτες των επεισοδίων έναν προς έναν, ξεκινώντας από τον βασικό και πιο γνωστό όλων, τον JA Bayona του Jurassic World: Fallen Kingdom, ο οποίος σκηνοθέτησε τα πρώτα δύο επεισόδια από τα συνολικά 8 της πρώτης σεζόν

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τηλεοπτικού LOTR

Επικεφαλής του σόου είναι οι J.D. Payne και Patrick McKay και ακόμα η σειρά δεν έχει λάβει επίσημη ονομασία, παρά το ότι πριν από μερικές ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματά της. 

Η πλοκή του prequel θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα Hobbit και LOTR

"Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τις ηρωικές ιστορίες της μυθικής Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Το επικό δράμα θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των The Hobbit και The Lord of The Rings και θα μεταφέρει τους θεατές σε μια εποχή όπου σφυρηλατίστηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν στην εξουσία και διαλύθηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια κλωστή και ένας από τους μεγαλύτερους κακούς που έβγαλε η πένα του Tolkien απειλούσε να σκεπάσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικά ειρηνική, η σειρά θα ακολουθήσει ένα ανσάμπλ χαρακτήρων, τόσο γνώριμων όσο και καινούργιων καθώς θα αντιμετωπίσουν την επάνοδο του κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα επιβλητικά δάση της πρωτεύουσας των elves το Lindon, μέχρι το νησί της Numenor και τα πέρατα του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρας θα αφήσουν ανεξίτηλα γραμμένες τις ιστορίες τους για πολλές γενεές."

To ανσάμπλ cast του σόου απαρτίζουν οι: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Το πανάκριβο budget και η δέσμευση των 5 σεζόν

Το budget της σειράς "Lord of the Rings" θα κοστίσει περί τα $465 εκατομμύρια για την πρώτη σεζόν και μόνο! Μάλιστα η Amazon Studios έχει δεσμευτεί για μια παραγωγή των 5 σεζόν που θα κοστίσει γύρω στο $1 δις δολάρια. Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι θα είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή στην ιστορία. 

Πότε αναμένεται;

Η 1η σεζόν του The Lord of The Rings αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, με κάθε νέο επεισόδιο της σειράς να κυκλοφορεί εβδομαδιαία.