Sweet Tooth: Φέρτε σοκολάτες γιατί η σειρά επιστρέφει για 2η σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις πιο επιτυχημένες και λατρεμένες σειρές του Netflix θα κάνει comeback
30 Ιουλίου 2021 09:40
Sweet Tooth: Φέρτε σοκολάτες γιατί η σειρά επιστρέφει για 2η σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βγάλτε ότι σοκολατάκια και σοκολάτες έχετε κρυμμένες γιατί έχουμε ευχάριστα νέα για το Sweet Tooth -αν και κάπως αναμενόμενα δεδομένης της επιτυχίας του. Η παραμυθένια μετα-αποκαλυπτική σειρά του Netflix σε παραγωγή του Robert Downey Jr., που βασίζεται και στο ομώνυμο comic της DC, πήρε το πράσινο φως για 2η σεζόν!

Την ανακοίνωση πραγματοποίησε το Netflix μέσα από τα social media του φυσικά και με ένα συνοδευτικό βίντεο-teaser από αυτά που τελευταία συνηθίζει, όταν ανανεώνει σειρές. Έστειλε λοιπόν στα βασικά μέλη του cast της σειράς ένα μυστηριώδες πακέτο. Όταν το άνοιξαν μέσα είχε μια τεράστια σοκολάτα (από αυτές που λατρεύει o Gus) που έγραφε πάνω "Sweet Tooth Season 2". 

Δείτε τις αντιδράσεις τους στο βίντεο

Στο cast συναντάμε τους Christian Convery ως Gus, Nonso Anozie ως Jepperd, Adeel Akhtar ως Dr. Singh, Will Forte ως Richard, Stefania LaVie Owen ως Bear, Dania Ramirez ως Aimee Eden, Aliza Vellani ως Rani Singh, Neil Sandilands ως General Abbot και ο James Brolin στο ρόλο του αφηγητή.

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix για το 2021

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα νούμερα που δημοσίευσε το Netflix, το Sweet Tooth αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του για το 2021, μετρώντας πάνω από 60 εκ. προβολές μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες. Για φέτος βρίσκεται στην 6η θέση των πιο επιτυχημένων αγγλόφωνων σειρών του, μπροστά από το Emily In Paris και λίγο πίσω από το "The Queen's Gambit". 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η 2η σεζόν θα αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Netflix.