Ο "Chucky" βγαίνει παγανιά στο trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς του "Child's Play"

Η Κούκλα του Σατανά επιστρέφει κάπως πιο μοντέρνα αλλά και με 90s vibes
26 Ιουλίου 2021 12:29
Ο "Chucky" βγαίνει παγανιά στο trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς του "Child's Play"

Εν μέσω των trailers της Comic-Con @Home μια ακόμη σειρά έκανε ντεμπούτο το trailer της και δεν είναι άλλη από το "Chucky". Η τηλεοπτική μεταφορά του franchise "Child's Play" ή όπως είναι γνωστό στα μέρης μας ως "Η Κούκλα του Σατανά" υπόσχεται να φέρει το απόλυτο χάος, με μια μοντέρνα επιστροφή της σατανικής κούκλας, η οποία όμως σφίζει από 90s vibes στο ύφος και το μαύρο χιούμορ της. 

Μάλιστα, οι συντελεστές του σόου κατάφεραν να φέρουν πίσω τον πρωτότυπο voice actor του Chucky, τον Brad Dourif για να δανείσει ξανά τη φωνή του και τις...δολοφονικές του ατάκες. 

Πώς θα συνδέεται όμως με το υπόλοιπο σύμπαν;

Η σειρά που αναπτύσσεται από τον δημιουργό της, Don Mancini, θα αποτελέσει και sequel του "Cult of Chucky" του 2017 και prequel στην φημολογούμενη υπό ανάπτυξη 8η ταινία. Ουσιαστικά, με το σόου γίνεται μια στροφή στις ρίζες του franchise και συγκεκριμένα στο ύφος του "H Κούκλα του Σατανά 2", ενώ θα εστιάσει και σε νεαρότερης ηλικίας χαρακτήρες. 

Μάλιστα, θέλησαν να φτιάξουν το νέο "Chucky" όσο πιο κοντά γινόταν στο στυλ της sequel ταινίας του 1990. Στο cast συναντάμε τους: Brad Dourif ως Chucky και η Jennifer Tilly ως Tiffany, μαζί με τους Fiona Dourif ως Nica Pierce, Alex Vincent ως Andy Barclay, Christine Elise ως Kyle και ο Devon Sawa σε άγνωστο ρόλο. 

To Chucky θα κάνει πρεμιέρα στο USA και το Syfy στις 12 Οκτωβρίου 2021.

Δείτε το trailer παρακάτω