Ο Dexter επιστρέφει και δεν ξεφεύγει από τους δαίμονές του στο νέο trailer της 9ης σεζόν!

Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το «νέο αίμα»
26 Ιουλίου 2021 01:13
Ο Dexter επιστρέφει και δεν ξεφεύγει από τους δαίμονές του στο νέο trailer της 9ης σεζόν!

Το Showtime ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία πρεμιέρας για την 9η σεζόν του Dexter, το οποίο επιστρέφει και θα έχει ονομασία, “Dexter: New Blood”. Κατά τη διάρκεια του Comic-Con@Home, το αμερικάνικο κανάλι γνωστοποίησε ότι το νέο κεφάλαιο του σόου θα επιστρέψει στις 7 Νοεμβρίου με δέκα ολοκαίνουργια επεισόδια και φυσικά τον Michael C. Hall στο ρόλο του Dexter Morgan.

Μάλιστα, το Dexter: New Blood θα συνεχίσει τα γεγονότα από εκεί που έμειναν πριν δέκα χρόνια (περίπου) και το φινάλε της 8ης σεζόν που προβλήθηκε το 2013. Επίσης, ο κεντρικός κακός και ανταγωνιστής του “Dext” θα είναι ο Clancy Brown (Carnivale and Billions), ο οποίος θα υποδυθεί τον Kurt Caldwell, τον δήμαρχο της Iron Lake.

Στα νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν, πρωταγωνιστεί ο Dexter, ο οποίος δεν μπορεί με τίποτα να ξεφύγει από το παρελθόν του και συνέχεια περιτριγυρίζεται από αναμνήσεις του παρελθόντος. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Clyde Phillips θα γυρίσει και αυτός στον τόπο του εγκλήματος ως showrunner, όντας ένα από τα κύρια γρανάζια της δημιουργικής ομάδας του σόου.

Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν, πέραν της Chung, τα εξής νέα πρόσωπα: Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Για την ιστορία το Dexter ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006 και κρατήθηκε για 8 σεζόν στον αέρα, ώσπου και τελείωσε την εγκληματική του δραστηριότητα το 2013. O Hall ήταν πέντε φορές συνεχόμενα υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και άλλες πέντε συνεχόμενες για βραβείο Emmy για το ρόλο του Dexter Morgan.

Η 9η σεζόν του Dexter θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου. Δείτε το νέο teaser βίντεο στον player που ακολουθεί.