The Walking Dead: Αποκαλύπτεται η αρχή του τέλους στο πρώτο trailer της 11ης σεζόν

Νέες πληροφορίες για το σόου που ολοκληρώνεται το 2022
25 Ιουλίου 2021 14:23
The Walking Dead: Αποκαλύπτεται η αρχή του τέλους στο πρώτο trailer της 11ης σεζόν

Το AMC αποκάλυψε το επίσημο trailer από την επερχόμενη και τελευταία σεζόν του The Walking Dead. Το trailer έπαιξε κατά τη διάρκεια του πάνελ της Comic-Con@Home, όπου εκτός από το trailer, ο δημιουργός της σειράς, Robert Kirkman, μίλησε για το φινάλε.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η πρεμιέρα του πρώτου μέρους ήταν να φτάσει τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά λόγω της COVID-19 καθυστέρησε. Η 11η και τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 24 επεισόδια, τα οποία θα "σπάσουν' σε τρία μέρη των 8 επεισοδίων. Έτσι το πρώτο μέρος θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 22 Αυγούστου. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί το σόου εντός του 2022.

Αποκαλύφθηκε η σύνοψη και η πλοκή του φινάλε:

Προηγουμένως στο The Walking Dead, οι επιζώντες μας ήρθαν αντιμέτωποι με δαίμονες του παρελθόντος, αλλά και με νέες απειλές, φιλίες και σχέσεις. Η Αλεξάνδρεια άφησε πίσω της τα προηγούμενα γεγονότα και την καταστροφή που άφησαν οι Wishperers.

Τώρα, οι κάτοικοι που ζουν εκεί και αγωνίζονται για να την επαναπροσδιορίσουν και να την τροφοδοτήσουν, συμπεριλαμβανομένων των επιζώντων από την πτώση του Βασιλείου, αλλά και του Hilltop, μαζί με την Maggie και τη νέα ομάδα της του Wardens. Η Αλεξάνδρεια έχει περισσότερα άτομα από όσα μπορεί να να ταΐσει και να προστατεύσει. Η κατάστασή τους είναι σοβαρή, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται από προηγούμενα γεγονότα που αναζωπυρώνονται και έρχονται στην επιφάνεια.

Έτσι, πρέπει να εξασφαλίσουν περισσότερα τρόφιμα, ενώ παράλληλα προσπαθούν να αποκαταστήσουν την πόλη πριν καταρρεύσει, όπως έγινε με προηγούμενες κοινότητες όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά που και πώς; Πιο πεινασμένοι από ποτέ, πρέπει να «σκάψουν βαθιά» για να βρουν τον τρόπο ώστε να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους, ακόμα κι αν αυτό στοιχήσει την ίδια τους τη ζωή.

Εν τω μεταξύ, οι Eugene, Ezekiel, Yumiko και η Princess κρατούνται ακόμη αιχμάλωτοι από τους μυστήριους στρατιώτες που είναι μέλη μιας μεγαλύτερης και ανερχόμενης κοινότητας.

Στην 11η σεζόν πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Norman Reedus ως Daryl Dixon, Melissa McBride ως Carol Peletier, Lauren Cohan ως Maggie Greene, Christian Serratos ως Rosita Espinosa, Josh McDermitt ως Eugene Porter, Seth Gilliam ως Gabriel Stokes, Ross Marquand ως Aaron, Khary Payton ως Ezekiel, και Jeffrey Dean Morgan ως Negan.

Τέλος, γνωρίζουμε πως το The Walking Dead franchise έχει ακόμα μέλλον, καθώς για το 2023 ετοιμάζεται η spinoff σειρά με τους Daryl/Carol των Norman Reedus και Melissa McBride, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η ταινία με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes του Andrew Lincoln.

Το πρώτο part της 11ης σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 22 Αυγούστου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer.