Χαοτικό αναμένεται το φινάλε του The Walking Dead: World Beyond - Πρώτη ματιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα πλάνα από τη 2η σεζόν απευθείας από την Comic-Con
25 Ιουλίου 2021 13:25
Χαοτικό αναμένεται το φινάλε του The Walking Dead: World Beyond - Πρώτη ματιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το AMC έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες, αλλά και νέα πλάνα από τη 2η σεζόν του The Walking Dead: World Beyond, της spin-off σειράς του The Walking Dead. Αυτό το σόου εξ αρχής ήταν να ολοκληρωθεί νωρίς, αφού γνωρίζαμε ήδη ότι θα προβάλλεται μόνο για δύο σεζόν.

Έτσι, τώρα μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει τελικά το φινάλε, μέσα από την Comic-Con@Home Today. Όπως γνωστοποίησαν οι δημιουργοί, ετοιμαστείτε για ένα χαοτικό φινάλε αυτόν τον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του AMC. Μάλιστα, στα νέα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν παίρνουμε και μια μικρή γεύση από αυτό το χάος και την ιστορία των Iris, Hope, Elton και Silas που θα συνεχιστεί στα νέα επεισόδια.

Η σύνοψη για τη νέα σεζόν αναφέρει:

Κάποιοι θα γίνουν ήρωες. Κάποιοι θα γίνουν κακοί. Στο τέλος όμως όλοι τους θα έχουν αλλάξει. Πλέον μεγαλωμένοι και δυναμωμένοι με τους εαυτούς τους, είτε καλοί είτε κακοί.

Η 2η σεζόν του The Walking Dead: World Beyond θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου ή λίγες μέρες πιο πριν για τους συνδρομητές του AMC+. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.