Lucifer 6η σεζόν: Ερωτηματικά δημιουργεί ο Tom Ellis δίπλα σε ένα... DeLorean (ΦΩΤΟ)

Για σταθείτε ένα λεπτό...
24 Ιουλίου 2021 22:12
Lucifer 6η σεζόν: Ερωτηματικά δημιουργεί ο Tom Ellis δίπλα σε ένα... DeLorean (ΦΩΤΟ)

Πλέον βρισκόμαστε σε τροχιά αποχαιρετισμού με το Lucifer καθώς η 6η σεζόν θα είναι και οριστικά η τελευταία του δημοφιλέστατου σόου του Netflix (και πρώην του καναλιού Fox). Φυσικά οι τρομερές αλλαγές που έγιναν στο φινάλε του Part 2 της 5ης σεζόν θα φέρουν σοβαρές επιπτώσεις στα όσα θα γίνουν στην επόμενη και φυσικά στη σχέση της Chloe Decker (Lauren German) και του Tom Ellis του Lucifer. 

Μετά το γεγονός πως ο Διάβολος είναι και επίσημα ο νέος Θεός ο "Λούσι" θα έχει ένα σωρό προβλήματα να αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο από το παρελθόν. Τώρα μέσα από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν ο Tom Ellis ανέβασε μια φωτογραφία όπου όντας κοστουμαρισμένος και στην τρίχα ως "Lucifer" απεικονίζεται δίπλα σε ένα...DeLorean. 

Τα ερωτηματικά που δημιούργησε στους fans για το τι μπορεί να σημαίνει ήταν πολλά αλλά κανείς όμως δεν είναι σίγουρος για το τι επιφυλάσσει αυτή η φωτογραφία. Εκτός κι αν το Lucifer αποκτά τάσεις για ταξίδια στο χρόνο αλά "Back to the Future". Μόνο η λεζάντα του Ellis αναφέρει πως "Έρχονται καλά πράγματα". 

Η νέα φωτογραφία του Tom Ellis από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Ellis (@officialtomellis)

Χωρίς να έχει οριστεί τίποτα επίσημα από το Netflix, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την 6η σεζόν του Lucifer θα την δούμε στο Netflix στις αρχές του 2022.