Ο Stephen Amell είναι πανέτοιμος να μπει στο ρινγκ στη νέα δραματική σειρά “Heels” (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τον δεκαπενταύγουστο στο STARZ
20 Ιουλίου 2021 09:06
Ο Stephen Amell είναι πανέτοιμος να μπει στο ρινγκ στη νέα δραματική σειρά “Heels” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Starz κυκλοφόρησε το νέο trailer από το επερχόμενο σόου, Heels, με πρωταγωνιστές τους Stephen Amell και Alexander Ludwig που θα υποδυθούν δύο αδέρφια, τους Jack και Ace Spade αντίστοιχα. Το σόου σκηνοθετεί και έχει επιμεληθεί και το σενάριο ο Michael Waldron, ο οποίος γράφει και το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Ο Amell πρόκειται να υποδυθεί τον Jack Spade, όπου μαζί με τον αδερφό του τον Ace (Alexander Ludwig), μπαίνουν στο ρινγκ του “Duffy Wrestling League” για να αναζωογονήσουν την επαγγελματική πάλη στην πόλη τους, αλλά και να κρατήσουν τις παραδόσεις της οικογένειάς τους, παρόλο που οι δυο τους είναι στα μαχαίρια.

Όλα αυτά σε μια προσπάθεια να φτιάξουν και τους εαυτούς τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η Allison Luff θα βρίσκεται στο πλάι των δύο και συγκεκριμένα θα είναι η σύζυγος του Jack, με την Mary McCormack ως επιχειρηματία και «εγκέφαλο» πίσω από το εν λόγω πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο "Oliver Queen" του Arrowverse έχει πλούσιο παρελθόν με το pro wrestling έχοντας συμμετάσχει σε επίσημες αναμετρήσεις στο WWE και άλλα διάσημα promotions των ΗΠΑ.

Το Heels πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer.