Chucky: Στο πρώτο trailer της σειράς επιστρέφει η "Κούκλα του Σατανά"

Τον Οκτώβριο θα σπείρει τον τρόμο!
17 Ιουλίου 2021 09:12
Chucky: Στο πρώτο trailer της σειράς επιστρέφει η "Κούκλα του Σατανά"

Το Syfy έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας από την τηλεοπτική μεταφορά του Chucky, η οποία θα συνδέεται και θα επεκτείνει το γνωστό σύμπαν του "Child's Play" ή όπως το γνωρίζουμε στην Ελλάδα ως "Η Κούκλα του Σατανά". 

Η πλοκή της σειράς είναι πάνω κάτω η προβλέψιμη αφού διαδραματίζεται σε μια ειδυλλιακή κωμόπολη όπου εμφανίζεται ξαφνικά μια "Good Guy" κούκλα σε ένα παζάρι, όπως φαίνεται και από το trailer. Σε σύντομο διάστημα γίνονται κάποιοι βάναυσοι φόνοι και τα εγκλήματα αυτά ξεσκεπάζουν τα σκοτεινά μυστικά της πόλης. 

Πώς θα συνδέεται όμως με το υπόλοιπο σύμπαν;

Η σειρά που αναπτύσσεται από τον δημιουργό της, Don Mancini, θα αποτελέσει και sequel του "Cult of Chucky" του 2017 και prequel στην φημολογούμενη υπό ανάπτυξη 8η ταινία. Ουσιαστικά, με το σόου γίνετια μια στροφή στις ρίζες του franchise και συγκεκριμένα στο ύφος του "H Κούκλα του Σατανά 2", ενώ θα εστιάσει και σε νεαρότερης ηλικίας χαρακτήρες. 

Μάλιστα, θέλησαν να φτιάξουν το νέο "Chucky" όσο πιο κοντά γινόταν στο στυλ της sequel ταινίας του 1990. Στο cast επιστρέφει ο Brad Dourif ως Chucky και η Jennifer Tilly ως Tiffany, μαζί με τους Fiona Dourif ως Nica Pierce, Alex Vincent ως Andy Barclay, Christine Elise ως Kyle και ο Devon Sawa σε άγνωστο ρόλο. 

Πάντως, τον πανικό αναμένεται να σπείρει η σειρά "Chucky" στις 12 Οκτωβρίου στα κανάλια USA και Syfy.