Το LOKI συνεχίζει, τελικά, για 2η σεζόν - Πού αλλού θα δούμε τον Tom Hiddleston;

Ποιες σειρές αναμένονται στο πρόγραμμα;
15 Ιουλίου 2021 17:03
Το LOKI συνεχίζει, τελικά, για 2η σεζόν - Πού αλλού θα δούμε τον Tom Hiddleston;

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ


Τελικά, οι εικασίες που είχαν γίνει πριν καιρό για το Loki, που προέρχονταν από το πώς πλασαρίστηκε στα βραβεία Emmy 2021, επαληθεύτηκαν. Πράγματι όσοι θα είδατε το 6ο και τελευταίο επεισόδιο του Loki μετά τα credits εμφανίζεται μια λεζάντα που ενημερώνει τους θεατές πως "Ο Loki θα επιστρέψει στη 2η σεζόν". 

Και κάπως έτσι η τρίτη σειρά της Marvel Studios γίνεται η πρώτη που ανανεώνεται επίσημα για 2η σεζόν, μετά τα αυτοτελή (;) WandaVision και Falcon and the Winter Soldier. Καμία άλλη πληροφορία δε δόθηκε για την επόμενη σεζόν πέραν του ότι προφανώς ο Tom Hiddleston θα επιστρέψει ως "Θεός της Ζαβολιάς", ενώ λογικά θα δούμε, τουλάχιστον, και τη Sophia DiMartino στο ρόλο της Sylvie. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως το WandaVision με τους Paul Bettany και Elizabeth Olsen σάρωσε στα Emmy αποσπώντας 23 υποψηφιότητες, ενώ το Falcon and the Winter Soldier με τους Anthony Mackie και Sebastian Stan απέσπασε 5 υποψηφιότητες. 

Ποιες είναι οι επόμενες σειρές στο πρόγραμμα;

Έπεται η animated σειρά "What If...?" τον Αύγουστο. Ακολουθεί το "Hawkeye" με τους Jeremy Renner, Hailee Stanfield και Florence Pugh προς τα τέλη του έτους και κάπου κοντά μαζί με αυτό θα δούμε και το "Ms. Marvel", με την πρωτοεμφανιζόμενη Iman Vellani στον ομώνυμο ρόλο. 

Υπό ανάπτυξη βρίσκονται τα "Moon Knight" με τους Oscar Isaac και Ethan Hawke. Αναμένεται το "She-Hulk" με τους Tatiana Maslany, Mark Ruffalo και Tim Roth, το "Secret Invasion" με τους Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, και Emilia Clarke. Επίσης στα σκαριά υπάρχουν τα "Ironheart" με την Dominique Thorne, το "Armor Wars" με τον Don Cheadle και η ατιτλοφόρητη σειρά στον κόσμο της "Wakanda" και του Black Panther. 

Που αλλού θα δούμε τον Loki; 

Το THR μεταδίδει από δικές του έγκυρες πηγές πως ο Tom Hiddleston θα εμφανιστεί ξανά ως Loki σαφώς στο πολυαναμενόμενο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, πλάι στους Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen. Αν και αρχικά υπήρχε η εντύπωση πως η Scarlet Witch στη σειρά άνοιξε πρώτη της πύλες του Multiverse, μετά το επικών διαστάσεων φινάλε του Loki γνωρίζουμε πως αυτό δεν ισχύει. 

Στο τέλος του φινάλε του Loki είδαμε να σπάνε και να δημιουργούνται παρακλάδια του timeline. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Loki του Hiddleston να καταλήξει σε ένα διαφορετικό timeline, που ο Agent Mobius (Owen Wilson) δεν είχε ιδέα ποιος είναι. 

Η σύνδεση μεταξύ Loki και Doctor Strange 2 δεν είναι τυχαίοι, καθώς ο επικεφαλής σεναριογράφος του σόου, Michael Waldron είναι ο ίδιος που υπέγραψε το σενάριο του sequel φιλμ, σε σκηνοθεσία Sam Raimi. 

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2022.