FBoy Island: Το νέο ριάλιτι που θέλει να κλέψει λίγη από την τρασίλα του Too Hot To Handle (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα trash ριάλιτι πρόταση του HBO Max ανατρέπει τη φόρμουλα
14 Ιουλίου 2021 08:57
FBoy Island: Το νέο ριάλιτι που θέλει να κλέψει λίγη από την τρασίλα του Too Hot To Handle (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μόδα των ριάλιτι στις streaming υπηρεσίες φαίνεται πως παίρνει για τα καλά φωτιά και μετά την παγκόσμια επιτυχία που είχε το Too Hot To Handle του Netflix, οι ανταγωνιστές του σπεύδουν να το μιμηθούν. Λίγη από αυτή τη λάμψη και την τρασίλα θέλει να κλέψει το Fboy Island του HBO Max για το οποίο δημοσιεύθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για το φορμάτ του αλλά και το trailer, στο οποίο παρουσιάστρια είναι η ηθοποιός και κωμικός, Nikki Glaser. 

O τίτλος του, όπως κάποιοι και κάποιες καταλάβετε ήδη, προέρχεται από τη σλαγνκ ορολογία που περιγράφει τους άνδρες που δύσκολα δεσμεύονται σε μια σχέση και όπως θα δείτε, ανατρέπει τη φόρμουλα του Too Hot To Handle. Στην προκειμένη, τρεις γυναίκες η Nakia Renee, η CJ Franco και η Sara Emig μετακομίζουν σε ένα τροπικό νησί όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με 24 άνδρες. 

Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που ψάχνουν το άλλο τους μισό

Οι μισοί από αυτούς θεωρούνται τα "καλά παιδιά" και "για σπίτι", ενώ οι υπόλοιποι μισοί αυτοαποκαλούνται τα "κακά παιδιά" και "της μιας βραδιάς", αλλά όλοι τους θα παλέψουν για να κερδίσουν την προσοχή των τριών γυναικών και εν τέλει, τις καρδιές τους. Βέβαια, είναι στην κρίση των γυναικών να βρουν ποιοι ήρθαν εκεί για να γνωρίσουν το άλλο τους μισό ή να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο. 

Από τον δημιουργό του "The Bachelor"

Ιθύνων νους αυτού του trash ριάλιτι σόου είναι ο Elan Gale, δημιουργός του γνωστού και στην Ελλάδα, "The Bachelor" για να σας φύγει η περιέργεια του ποιος σκέφτηκε αυτό το kinky, γεμάτο ίντριγκα και βρεγμένα ημίγυμνα κορμιά να φλερτάρουν concept.

Η πρεμιέρα του FBoy Island θα γίνει στις 29 Ιουλίου στο HBO Max και θα ολοκληρωθούν σε τρεις εβδομάδες. Στις 5 Αυγούστου θα προβληθούν ακόμη τρία επεισόδια και τα τελευταία τέσσερα στις 12 Αυγούστου