Σειρά The Last of Us: Τελικά από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η πρώτη σεζόν;

Ο Craig Mazin, showrunner της σειράς αποκάλυψε σε τι στάδιο βρίσκονται
09 Ιουλίου 2021 09:50
Σειρά The Last of Us: Τελικά από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η πρώτη σεζόν;

Τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us του HBO ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα και ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για την ιστορία. Ωστόσο, οι δημιουργοί του, όπως ο Neil Druckmann, που ανέλαβε το σενάριο και καθήκοντα showrunner έχουν αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι θα βασίζεται στη ραχοκοκαλιά του ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού της Naughty Dog, η τηλεοπτική διασκευή του θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό

Μάθαμε πόσα επεισόδια θα έχει η 1η σεζόν

Σε νέα συνέντευξη του Craig Mazin (Chernobyl), επίσης δημιουργού και co-showrunner, στο podcast του Scriptnotes αποκάλυψε πως η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Δεν διευκρίνισε μέχρι ποιο σημείο του πρώτου παιχνιδιού αναμένεται να καλύψει όμως. 

Επίσης, έκανε γνωστό πως έχουν γραφτεί ήδη τα σενάρια των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων, ενώ αποκάλυψε κιόλας πως συνολικά θα υπάρξουν πέντε σκηνοθέτες σε αυτά τα 10 επεισόδια. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία του πρώτο επεισοδίου αναλαμβάνει ο Kantemir Balagov του "Beanpole", ενώ τα υπόλοιπα αναλαμβάνουν οι Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida) και Ali Abbasi (Border). 

Η ιστορία της σειράς "The Last of Us"

Για όσους δεν ξέρουν, η ιστορία του The Last of Us εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του μοντέρνου πολιτισμού. Πρωταγωνιστεί ο Joel, ένας από τους επιζώντες μιας ζόμπι αποκάλυψης, που του ανατίθεται η δουλειά να περάσει λαθραία ένα 14χρονο κορίτσι ονόματι Ellie έξω από μια ζώνη καραντίνας. Το ταξίδι αυτό όμως θα είναι τόσο βάναυσο που οι σχέση τους θα δοκιμαστεί στο έπακρο και θα πρέπει οι δύο ξένοι να σταθούν δίπλα ο ένας τον άλλο, εάν θέλουν να επιβιώσουν.

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Επίσης, τα γυρίσματα που ξεκίνησαν ήδη αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022