Supernatural: Έρχεται η prequel σειρά από τον Jensen Ackles - O Jared Padalecki δεν γνώριζε τίποτα

Τριγμοί στη σχέση των δύο "Winchesters";
25 Ιουνίου 2021 10:47
Supernatural: Έρχεται η prequel σειρά από τον Jensen Ackles - O Jared Padalecki δεν γνώριζε τίποτα

Μια από τις μακροβιότερες σειρές που υπήρξαν και φυσικά αυτή που έγραψε ιστορία για το The CW, είναι αναμφίβολα το Supernatural, που τον περασμένο Νοέμβριο αποχαιρέτησε το κοινό του μια για πάντα μετά από 15 σεζόν. Ωστόσο, φαίνεται πως το franchise αποκτά ένα τρίτο spinoff σόου μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες με το "Bloodlines" το 2014 και το "Wayward Sisters", που ήταν έμμεσα πιλοτικό επεισόδιο στη 13η σεζόν του. 

Καλωσορίστε το "The Winchesters"

Το Deadline έκανε την αποκάλυψη πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη μια prequel σειρά με τίτλο "The Winchesters", η οποία θα επικεντρωθεί στους γονείς των Dean και Sam Winchester. Μάλιστα, εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά ανέλαβε ο Jensen Ackles μαζί με τη σύζυγό του Danneel Ackles και της εταιρίας, παραγωγής τους, Chaos Machine Productions. Και όχι μόνο αυτό αλλά ο "Dean Winchester" θα συμμετέχει σαν αφηγητής του σόου -κάτι παρόμοιο έκανε το "Young Sheldon" με αφηγητή τον Jim Parsons ως Sheldon Cooper. 

Ο Ackles έκανε την εξής δήλωση: "Μετά το τέλος του Supernatural στη 15η σεζόν, γνωρίζαμε πως δεν είχαν τελειώσει τα πράγματα. Επειδή όπως μας αρέσει να λέμε στη σειρά "τίποτα πραγματικά δεν τελειώνει, σωστά;" Ξέραμε από πριν πως η πρώτη ιστορία που ήθελα να πω ήταν αυτή του John και της Mary Winchester, ή αλλιώς την origin ιστορία του Supernatural. Πάντα ένιωθα πως ο χαρακτήρας μου ο Dean, θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τη σχέση των γονιών του και πως κατέληξε. Οπότε λατρεύω το γεγονός πως θα τον έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι."

Έκπληκτος ο Jared Padalecki, δεν γνώριζε τίποτα

Αυτός που πιάστηκε στον ύπνο από την ανακοίνωση αυτή ήταν ο επί 15 χρόνια "αδερφός" του "Dean" στο Supernatural, Sam Winchester, κατά κόσμον γνωστός ως Jared Padalecki. Την είδηση μάλιστα έμαθε μέσα από το άρθρο του Deadline και ένα tweet του πρώην συνεργάτη και φίλου του στο Twitter, το οποίο σχολίασε:

Φίλε, είμαι χαρούμενος για σένα. Εύχομαι να το είχα μάθει με κάποιον άλλον τρόπο εκτός του Twitter. Είμαι ενθουσιασμένος να το δω, αλλά απογοητευμένος που ο Sam Winchester δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό. 

Στην αρχή οι fans μπερδεύτηκαν και νόμιζαν πως έκανε πλάκα με τον Ackles μέσα από το Twitter για να προωθήσει την εν λόγω ανακοίνωση, ωστόσο, ο 38χρονος ηθοποιός σε νέο του tweet ξεκαθάρισε πως το εννοεί, εκφράζοντας το πόσο πολύ απογοητευμένος είναι:

Όχι δεν είναι αστείο. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Έχω χαλαστεί. 

Δεν γνωρίζουμε το παρασκήνιο του γιατί και πώς έμεινε στην απ'έξω το έταιρο ήμισυ των αδερφών Winchesters, ωστόσο, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό στην πιο επιτυχημένη σε τηλεθέαση σειρά του CW, το "Walker", που είναι το reboot του "Walker, Texas Ranger" έναν ρόλο που κάποτε υποδύθηκε ο Chuck Norris.