Γεμάτα μυστήριο και jumpscares τα πρώτα πλάνα του “American Horror Stories”

Οι νέες τρομακτικές ιστορίες κάνουν πρεμιέρα τον Ιούλιο
24 Ιουνίου 2021 08:18
Γεμάτα μυστήριο και jumpscares τα πρώτα πλάνα του “American Horror Stories”

Το American Horror Stories θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu μέσα στον Ιούλιο και μετά την πρώτη αφίσα, αποκαλύφθηκε και το πρώτο teaser βίντεο, αυτής της «μυστήριας» γυναίκας που πρωταγωνιστούσε στο εν λόγω poster.

Τα επεισόδια του σόου θα είναι εβδομαδιαία, όπου το κάθε επεισόδιο θα διηγείται και μία διαφορετικό horror ιστορία. Φυσικά, σε αυτό το νέο εγχείρημα, ο Ryan Murphy, μάστερ τους είδους, επιστρέφει στην παραγωγή, ενώ άλλα αγαπητά πρόσωπα του American Horror Story, θα κάνουν την εμφάνισή τους και σε αυτή τη σειρά που λειτουργεί ως spinoff. Μάλιστα, στο νέο βίντεο παίρνουμε και μια μικρή γεύση από το μυστήριο και τους χαρακτήρες αυτής της σειράς, ενώ συνοδεύεται και με αρκετά jumpscares.

Θα παίξουν οι πρωταγωνιστές του American Horror Story;

Η νέα αφίσα μάς δείχνει ελάχιστα πράγματα από το τι να περιμένουμε από αυτή τη σειρά, αλλά παλιότερα μέσα από διάφορες backstage φωτογραφίες άφηναν υπονοούμενα για την επιστροφή του Tate Langdon του Evan Peters, καθώς και των Matt Bomer, Taissa Farmiga, Naomi Grossman και Billie Lourd. Επίσης τα νέα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το cast είναι: Danny Trejo, Kevin McHale, Madison Bailey, Sierra McCormick, Paris Jackson και Kaia Gerber.

Το American Horror Stories θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.