Sweet Tooth: Θα μπορούσε ο Robert Downey Jr. να παίξει στη σειρά του Netflix;

Οι πρωταγωνιστές της σειράς απαντούν
23 Ιουνίου 2021 18:01
Sweet Tooth: Θα μπορούσε ο Robert Downey Jr. να παίξει στη σειρά του Netflix;

Μια από τις πρόσφατες πολύ καλές σειρές που έκαναν δικαίως ντόρο στο Netflix είναι το Sweet Tooth, σε παραγωγή των Warner Bros. και του Robert Downey Jr., ο οποίος μετά το Avengers: Endgame αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στις δουλειές του πίσω από τις κάμερες και είναι κάτι που τελευταία τον δικαίωσε. 

Θα μπορούσε να παίξει ο "Iron Man" στη σειρά;

Οι πρωταγωνιστές του Sweet Tooth, Nonso Anozie (Tommy)  και Christian Convery (Gus) συμμετείχαν πρόσφατα σε μια συνέντευξη του ComicBook.com γύρω από το σόου και τους έγινε μια ερώτηση που δεν τη περίμεναν. Εάν επέλεγαν έναν ρόλο για τον παραγωγό Downey, ποιος θα ήταν αυτός;

Ο "Gus" με τον ενθουσιασμό του παραδέχτηκε πως δεν ξέρει ποιον χαρακτήρα θα ήθελε να παίξει, όμως σίγουρα του αρέσει σαν ιδέα:

"Πράγματι είναι μια δύσκολη ερώτηση. Μήπως θα είναι μια ξεχωριστή ιστορία για τον χαρακτήρα του; Δεν έχω ιδέα. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες για το ποιος θα μπορούσε να είναι. Θα ήταν cool όμως."

Του πάει με το γυαλί αυτό ο Abbott δε νομίζετε;

Με τη σειρά του ο Anozie πέταξε μια ιδέα:

Ίσως εάν το τρίο των πρωταγωνιστών γινόταν ας πούμε κουαρτέτο και συμμετείχε στην ομάδα μας με κάποιον τρόπο και μας βοηθούσε με κάποιον τρόπο στο ταξίδι μας. Ίσως αν ήταν κάποιος χαρακτήρας που δεν εμφανίστηκε στα comics και θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο εδώ. Θαρρώ πως θα ήταν και ένας πολύ ενδιαφέρον General Abbot, αλλά ο Neil Sandilands έχει κάνει μια φανταστική δουλειά στον ρόλο του. Ωστόσο, εάν ήταν να παίξει τελικά θα τον ήθελα στην ομάδα μας, σίγουρα. 

Εσείς τι λέτε; Θα μπορούσε μελλοντικά ο Robert Downey Jr. να παίξει στο Sweet Tooth; Σίγουρα θα τραβούσε τα βλέμματα.