Πλέον ξέρουμε πότε θα ανατριχιάσουμε με το American Horror Stories (ΦΩΤΟ)

Έρχεται τον Ιούλιο μέσα από τη «συχνότητα» του Hulu
22 Ιουνίου 2021 10:42
Πλέον ξέρουμε πότε θα ανατριχιάσουμε με το American Horror Stories (ΦΩΤΟ)

Η δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, "American Horror Story", πρόκειται να λάβει ένα spinoff σόου με ονομασία "American Horror Stories" που έρχεται από τον Ryan Murphy και θα παίξει αποκλειστικά στο Hulu. Κάθε επεισόδιο αυτής της σειράς πρόκειται να μας διηγηθεί ανατριχιαστικές ιστορίες, φυσικά με το παραδοσιακό horror στοιχείο που μας έχει συνηθίσει το franchise.

Πλέον, μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο στιλάτο αλλά και ζοφερό poster που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Θα παίξουν οι πρωταγωνιστές του American Horror Story;

Η νέα αφίσα μάς δείχνει ελάχιστα πράγματα από το τι να περιμένουμε από αυτή τη σειρά, αλλά παλιότερα μέσα από διάφορες backstage φωτογραφίες άφηναν υπονοούμενα για την επιστροφή του Tate Langdon του Evan Peters, καθώς και των Matt Bomer, Taissa Farmiga, Naomi Grossman και Billie Lourd. Επίσης τα νέα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το cast είναι: Danny Trejo, Kevin McHale, Madison Bailey, Sierra McCormick, Paris Jackson και Kaia Gerber.

Το American Horror Stories θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.