Κάτι από True Detective έχει το ψυχολογικό θρίλερ The Chestnut Man του Netflix (BINTEO)

Αν βρεις έναν, θα σε έχει βρει ήδη εκείνος πριν
21 Ιουνίου 2021 11:19
Κάτι από True Detective έχει το ψυχολογικό θρίλερ The Chestnut Man του Netflix (BINTEO)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια κλεφτή ματιά από το επερχόμενο Δανέζικο-ψυχολογικό θρίλερ, The Chestnut Man. Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια σειρά, βασισμένη στο πολύ επιτυχημένο βίβλιο του Søren Sveistrup, ο οποίος έχει γράψει και το γνωστό “The Killing”.

Η ιστορία θέλει να πάρει το θεατή σε σκοτεινά και απόκοσμα μέρη, για το κυνήγι ενός δολοφόνου, ο οποίος μετά από κάθε ανατριχιαστικό έγκλημα που πράττει, αφήνει πίσω του μία φρικιαστική φιγούρα, σαν τοτέμ, σα να «συμβολίζει» τα θύματά του.

Έτσι, ένα πρωινό του Οκτωβρίου, η αστυνομία θα ανακαλύψει μία νεαρή γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε μία παιδική χαρά, διαμελισμένη, ενώ πάνω της κρεμόταν ένα κουκλάκι ενός άντρα με καστανά μαλλιά. Η Naia Thulin (Danica Curcic, Equinox, Warrior) μαζί με τους συνεργάτες της αναλαμβάνουν την υπόθεση, για να βρουν τον δολοφόνο.

Με άρωμα από True Detective

Δυστυχώς, όμως, η streaming υπηρεσία δημοσίευσε ένα πολύ μικρό teaser βίντεο, το οποίο μάλιστα έχει έντονα vibes από το True Detective και με μία λεζάντα που γράφει, “Αν βρεις έναν, θα σε έχει βρει ήδη εκείνος πριν”.

Το The Chestnut Man ή Ο Καστανάνθρωπος -όπως ονομάζεται η σειρά στα ελληνικά- θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το πρώτο teaser βίντεο.