Η 2η σεζόν του Never Have I Ever έρχεται σύντομα και αυτό είναι το επίσημο trailer

Τον Ιούλιο η πρεμιέρα των 10 επεισοδίων
18 Ιουνίου 2021 11:39
Η 2η σεζόν του Never Have I Ever έρχεται σύντομα και αυτό είναι το επίσημο trailer

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την 2η πολυαναμενόμενη σεζόν του “Never Have I Ever”, που δημιουργήθηκε από την Mindy Kaling και την Lang Fisher. Η Maitreyi Ramakrishnan επιστρέφει ως  Devi Vishwakumar, την μαθήτρια που προσπαθεί να ανακαλύψει τον κόσμο του ρομαντισμού και της φιλίας παρόλο που μερικές φορές δεν της έβγαινε σε καλό.

H όλη υπόθεση εστιάζει σε μια νεαρή κοπέλα, η οποία μετά από μια δύσκολη χρονιά θέλει να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο. Έτσι, κάνει προσπάθειες να βγει από την αφάνεια και να γίνει δημοφιλής, ωστόσο βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια.

Το μόνο που έχει αποκαλύψει η streaming υπηρεσία για το νέο αυτό κεφάλαιο θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και ότι έρχονται νέοι μπελάδες για την Devi. Οι Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Ramona Young και Lee Rodriguez επιστρέφουν στη σειρά, αλλά προστέθηκαν και νέα πρόσωπα όπως είναι ο Tyler Alvarez, καθώς και οι Utkarsh Ambudkar, P. J. Byrne και Megan Suri.

Η 2η σεζόν του Never Have I Ever θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer.