Too Hot To Handle: Το cast της 2ης σεζόν αποκαλύπτεται και ανεβάζει τη θερμοκρασία (ΦΩΤΟ)

Αυτοί είναι οι 10 νέοι διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι του Netflix
16 Ιουνίου 2021 21:24
Too Hot To Handle: Το cast της 2ης σεζόν αποκαλύπτεται και ανεβάζει τη θερμοκρασία (ΦΩΤΟ)

Κοντεύει η ώρα της επιστροφής του Too Hot To Handle του...καυτού ριάλιτι του Netflix που έκανε πάταγο και στην Ελλάδα και τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλύψει το cast της 2ης σεζόν.

Στη νέα σεζόν του ριάλιτι γνωριμιών της streaming υπηρεσίας πέντε νέοι και ελκυστικοί άνδρες και πέντε νέες καλλίγραμμες γυναίκες θα προσπαθήσουν να βρουν το έταιρό τους ήμισυ...δια της πλαγίας οδού. Και αυτό διότι απαγορεύεται να έρθουν σε οποιαδήποτε στενή επαφή με το φλερτ τους, όπως το να φιληθούν ή να αγγίξουν λίγο παραπάνω ο ένας τον άλλο. 

Με κάθε τους παρασπονδία το μεγάλο έπαθλο των $100.000 μειώνεται συνεχώς και όπως αναφέρει το Netflix "το έπαθλό τους θα πέφτει πιο γρήγορα και από τη λίμπιντο των διαγωνιζομένων στις λιγότερο σέξι διακοπές της ζωής τους."

Για τη 2η σεζόν οι συμμετέχοντες θα μείνουν σε μια πολυτελέστατη βίλα 750 τ.μ. στη παραλία των νήσων Τούρκς και Καίκος. 

Αυτοί είναι οι 10 νέοι διαγωνιζόμενοι

Ο Cam, 24 ετών από την Νότια Ουαλία, που δηλώνει ένας sexy nerd. Η Carly, 24 ετών, μοντέλο από τον Καναδά. 

Ο Chase 24 ετών από την Αριζόνα που δηλώνει επαγγελματίας παίκτης αμερικάνικου ποδοσφαίρου και η Emily 27 ετών, μοντέλο από το Λονδίνο. 

Η Kayla 26 ετών από τη Φλόριντα των ΗΠΑ που εργάζεται ως μοντέλο και μπαρτέντερ. Και η Larissa 28 ετών από το Auckland της Αυστραλίας που εργάζεται ως δικηγόρος. 

Ο Marvin 26 ετών με καταγωγή από το Παρίσι κατέχει masters στα οικονομικά και έχει παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Επίσης, γνωρίστε τη Melinda, 28 ετών από το Brooklyn δουλεύει και αυτή ως μοντέλο. 

 Τέλος γνωρίστε τους δύο τελευταίους singles του Too Hot To Handle, τον Nathan 26 ετών από την Μ. Βρετανία που μετακόμισε στο Τέξας για να εργαστεί ως..."Magic Mike" στρίπερ. Και τον Peter 21 ετών,  από τη Νέα Υόρκη που εργάζεται ως personal trainer. 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Too Hot Too Handle

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της 2ης σεζόν θα προβληθούν στις 23 Ιουνίου και τα υπόλοιπα στις 30 Ιουνίου.