Η πρώτη ματιά στο Cuphead Show του Netflix είναι χάρμα οφθαλμών (ΒΙΝΤΕΟ)

...Ακριβώς όπως και το βιντεοπαιχνίδι της Studio MDHR
11 Ιουνίου 2021 21:34
Η πρώτη ματιά στο Cuphead Show του Netflix είναι χάρμα οφθαλμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως είχε υποσχεθεί το Netflix για την 4η και τελευταία μέρα της Geeked Week έδωσε μια πρώτη ματιά στο πολυαναμενόμενο The Cuphead Show, την σειρά κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο "Cuphead", το βιντεοπαιχνίδι της Studio MDHR.

Το μοναδικό του χειροποίητο εικαστικό βγαλμένο από τα κλασικά καρτούν των 30s και 50s ζωντανεύει στη μικρή οθόνη και μπορείτε να πάρετε μια καλή γεύση από το πώς τα γραφικά μεταφράστηκαν σε animation. 

Στη σκηνή που θα δείτε παρακάτω, συστηνόμαστε ξανά στον "King Dice" του οποίου τη φωνή δανείζει ο Wayne Brady και αποτελεί το δεξί χέρι του Διαβόλου. Στη σειρά σαφώς θα πρωταγωνιστούν ο Cuphead και το τσιράκι του, Mugman, καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα σωρό εμπόδιο, ευτράπελα, αλλά και τον κακό του παιχνιδιού, δηλαδή τον Διάβολο. 

Ο σκηνοθέτης του καρτούν, Cosmo Serguson, αποκάλυψε πως "όλα τα bosses από το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να τα ενσωματώσουμε στη σειρά. Χωρίς να θέλω να δώσω spoilers, αλλά ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική πρόκληση για την ομάδα μου, το να βρούμε τη χρυσή τομή στη σχέση του Cup και του Mugman και τους χαρακτήρες που όλοι έχουν μάθει από το παιχνίδι, και να τους δώσουμε φωνή και ιστορία."

Την παραγωγή του έχει αναλάβει η Netflix Animation με εκτελεστικό παραγωγό τον Dave Wasson (Mickey Mouse Shorts). 

Το The Cuphead Show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή εντός του 2021 στο Netflix.