Invasion: Ο Sam Neill ενάντια σε μια εξωγήινη εισβολή στη νέα σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer από την sci-fi υπερπαραγωγή δια χειρός Simon Kinberg
10 Ιουνίου 2021 13:14
Invasion: Ο Sam Neill ενάντια σε μια εξωγήινη εισβολή στη νέα σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη νέα sci-fi σειρά της με τίτλο "Invasion', την οποία υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ, Simon Kinberg (X-Men, The Martian, Usual Suspects), μαζί με τον David Weill ("Hunters" και "Solos" του Amazon Prime) και αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας τον Οκτώβριο. 

Τι θα κάνατε εάν γινόταν τώρα μια εξωγήινη εισβολή;

Στη σειρά θα δούμε, αυτό ακριβώς το σενάριο, πως εξελίσσεται μια ξαφνική εξωγήινη εισβολή μέσα από διαφορετικές οπτικές και μέρη του κόσμου.

Πρωταγωνιστεί ο Sam Neill των Jurassic Park και "Peaky Blinders" στο ρόλο του Σερίφη John Bell Tyson, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη συνταξιοδότησή του. Την εισβολή αυτή θα την ζήσουμε, επίσης, μέσα από τα μάτια του Shamier Anderson (Wynonna Earp) στο ρόλο του Trevante Ward, ενός στρατιώτη που υπηρετεί στο Αφγανιστάν.

Της Golshifteh Farahani (Gen:Lock) στο ρόλο της Aneesha Malik μια Σύρια πρόσφυγας και μητέρα που ζει στο Long Island, τον Firas Nassar (του "Fauda") στο ρόλο του συζύγου της, Ahmed. Και της Shioli Kutsuna (Deadpool 2) στο ρόλο της Mitsuki μιας εργαζόμενης του προγράμματος της ιαπωνικής διαστημικής υπηρεσίας, JASA. 

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Kinberg, o Weill μαζί με τον Jakob Verbruggen του "The Alienist", ο οποίος εδώ επίσης σκηνοθετεί τα επεισόδια και είναι εκτελεστικός παραγωγός. 

Ανήμερα της πρεμιέρας θα διατεθούν τα πρώτα τρία επεισόδια με τη μία και έπειτα κάθε Παρασκευή θα κυκλοφορεί το κάθε επόμενο, φέρνοντας το σύνολο στα 10 επεισόδια

To "Invasion" θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου του 2021 αποκλειστικά στο Apple TV Plus