La Casa De Papel: Στρατός εναντίον συμμορίας στην 5η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Νέο φωτογραφικό υλικό από το φινάλε της σειράς του Netflix
09 Ιουνίου 2021 18:39
La Casa De Papel: Στρατός εναντίον συμμορίας στην 5η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Η Geeked Week του Netflix συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και μαζί οι αποκαλύψεις και οι κλεφτές ματιές στις επερχόμενες σειρές και ταινίες της υπηρεσίας. Ανάμεσά τους φυσικά το La Casa De Papel και η 5η και τελευταία του σεζόν, για την οποία δημοσιεύτηκαν τρεις νέες φωτογραφίες.

Ομολογουμένως αυτές δε θυμίζουν και τόσο την "Τέλεια Ληστεία" που ξέραμε. Παρά μόνο οι κόκκινες φόρμες που φοράνε τα μέλη της συμμορίας ακόμα ή τις μισόφοράνε θα λέγαμε. Και αυτό γιατί πλέον η ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο καθώς τα παγιδευμένα μέλη της Αντίστασης θα τα βάλουν με τον ισπανικό στρατό

Τα νέα στιγμιότυπα του LCDP δεν θυμίζουν...La Casa De Papel! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Geeked (@netflixgeeked)

Πότε θα προβληθεί η 5η σεζόν; 

Το μεγάλο φινάλε θα χωριστεί σε δύο μέρη (από πέντε επεισόδια έκαστος) και έτσι η συμμορία του "Καθηγητή" θα επιστρέψει δυναμικά με το Part 1 στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ το Part 2 θα προβληθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Έτσι οι fans θα μείνουν σε αναμμένα κάρβουνα μετά τον Σεπτέμβριο αφού θα περιμένουν δύο μήνες μέχρι να δουν πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία, με τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια. 

Το cast απαρτίζεται αναλυτικά από τους:  Úrsula Coberó (Τόκιο), Álvaro Morte (Καθηγητής), Itziar Ituño (Λισαβόνα), Pedro Alonso (Βερολίνο), Miguel Herrán (Ρίο), Jaime Lorente (Ντένβερ), Esther Acebo (Στοκχόλμη), Enrique Arce (Αρτούρο), Darko Peric (Ελσίνκι), Hovik Keuchkerian (Μπογκοτά), Luka Peros (Μαρσέιγ), Belén Cuesta (Μανίλα), Fernando Cayo (Σχης Ταμαγιό), Rodrigo de la Serna (Παλέρμο), Najwa Nimri (Επιθεωρήτρια Σιέρρα), και José Manuel Poga (Γανδία).

Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense8) και Patrick Criado.