Το Shadow & Bone επιστρέφει για 2η σεζόν στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσημα η επιστροφή στο Grishaverse!
07 Ιουνίου 2021 19:39
Το Shadow & Bone επιστρέφει για 2η σεζόν στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του Geeked Week του Netflix, η διάσημη streaming υπηρεσία ανακοίνωσε πως το φαινόμενο του Shadow and Bone θα επιστρέψει για 2η σεζόν

Πρόκειται για την live-action μεταφορά των Grishaverse βιβλίων της Leigh Bardugo, που έχουν αποτελέσει best-sellers παγκοσμίως. Η σειρά διηγείται τις περιπέτειες μιας χαρτογράφου που ανακαλύπτει πως κατέχει μαγικές δυνάμεις, μόνο που αυτή η αποκάλυψη θα την καταστήσει στόχο και θα διχάσει τον κόσμο γύρω της. 

Το Shadow and Bone απέκτησε εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο καθώς το παρακολούθησαν πάνω από 55 εκ. νοικοκυριά τον πρώτο μήνα από την πρεμιέρα του. Επίσης, στο ελληνικό Netflix βρέθηκε για αρκετές μέρες στο Νο.1 των trending και στο Top 10 για μερικές εβδομάδες. 

Δείτε την ανακοίνωση με τους βασικούς πρωταγωνιστές του cast, δηλαδή τους Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey), και Ben Barnes (General Kirigan) να προαναγγέλουν τη 2η σεζόν: 

Κατά πάσα πιθανότητα τα επόμενα 8 επεισόδια του Shadow and Bone να μεταφέρουν την ιστορία του "Siege and Storm", που αποτελεί το δεύτερο βιβλίο της Bardugo. 

Πότε έρχεται η 2η σεζόν του Shadow and Bone στο Netflix; 

Δυστυχώς, το Netflix απλώς ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και έτσι δεν γνωρίζουμε πότε αναμένεται να προβληθούν τα νέα επεισόδια.