Friends Reunion: Θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση μέσω του Star

Στη συχνότητα όπου λατρεύτηκε στην χώρα μας
29 Μαΐου 2021 18:49
Friends Reunion: Θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση μέσω του Star

Θα προβληθεί τελικά στην χώρα μας το επετειακό επεισόδιο των "Friends", που είναι η πιο αναμενόμενη τηλεοπτική επανασύνδεση των τελευταίων δεκαετιών; Ο λόγος για το reunion των Friends το οποίο μονοπωλεί τις συζητήσεις στα social media τις τελευταίες μέρες καθώς έκανε πρεμιέρα στο HBO Max στις 27 Μαΐου. 

Το Friends: The Reunion, τελικά, θα παίξει στην Ελλάδα και δωρεάν μάλιστα μέσα από τη συχνότητα όπου λατρεύτηκε. Το STAR απέκτησε τα δικαιώματα και έτσι θα προβάλλει την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 23:14 το "The One Where They Get Back Together

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Star Channel (@starchanneltv)

Τα λατρεμένα «Φιλαράκια», η Jennifer Aniston, η Courtney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry, ο David Schwimmer, είναι όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος των Friends και επιτέλους επιστρέφουν με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση. 

Το καστ της θρυλικής σειράς, «συναντά» ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος,  στον άνετο καναπέ του Central Perk, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ανεξέλεγκτο γέλιο, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλήθειες και αποκαλύψεις από άγνωστα περιστατικά, που ξαφνιάζουν.

Επίσης θα περιλαμβάνει και ένα σωρό τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ σαν καλεσμένους και μαζί με τα "Φιλαράκια" θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές της σειράς, σε ένα σόου που θα γιορτάζει και θα εξυμνήσει το λατρεμένο παρεάκι της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσά τους οι: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, και Reese Witherspoon